peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
Maarit M VISMA
Versiossa 9.2.1 Vientien selailu  (SLVSEL) -toiminnossa on nyt vaatimuksena, että kirjanpidosta vientejä voi poimia vain kirjanpidon tilin ja kohteen perusteella. Poiminnat voi tehdä sisäisen laskennan tilin ja halutun kohteen perusteella myös silloin, kun haluttu poimintataso ei ole mukana kirjanpidossa.   Kirjanpidon kohde on määritelty yrityksen perustamisvaiheessa kirjanpidon parametreissä (KPPARA). Määritystä ei voi lisätä, muuttaa tai poistaa enää sen jälkeen kun yritykseen on tallennettu vientejä.
Näytä koko artikkeli
Maarit M VISMA
Miksi kirjoitin ei tulosta käynnistämääni listaa/raporttia?   Tarkista että,   -  onko aikaisemmin käynnistetty työ kesken, oma työsi odottaa jonossa. Erätyöt (YLERAT) – Erätyö-sivulta, näet jonossa olevat työt eräsuoritin kohtaisesti. -  erätyösuoritin on käynnissä, jos käynnistit listan/raportin erätyönä muu ajoluokkaan.    Tarvittaessa uuden erätyösuorittimen voi käynnistää sovelluksesta Erätyöt (YLERAT) – Eräsuoritin-sivu – Uusi suoritin – Hyväksy ehdotetut oletukset.
Näytä koko artikkeli
Maarit M VISMA
Sisäisen laskennan raportille tulostuu ?-merkkejä sarakkeelle   Jos raportin sarakkeelle tulostuu ?-merkkejä, tarkista, että sarakkeen leveys on riittävä, jotta kaikki luvut mahtuvat tulostumaan ko. kenttään.   Sisäisen laskennan raportille tulostuu ?-merkkejä yksittäisen/useamman tilin kohdalle?   Kaikki viennit eivät ole päivittyneet saldoihin oikein. Tee Saldojen tarkistus (SLTARK) kyseessä olevaan saldotauluun tilirajauksella. Saldojen tarkistus –toiminto avautuu ensin kirjoitin näyttöön, seuraavalla sivulla annetaan rajaukset. Saldojen tarkistuksen aikana kyseiseen yritykseen ei saa tallentaa tapahtumia.
Näytä koko artikkeli