peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:57
Tarpeetomat käyttäjät poistetaan YLKAYT/Perustiedot sivulla. Hae käyttäjä ja valitse roskakori -painike. Toiminnon Plus-oikeudet välilehdellä voidaan käyttäjälle määritellä vaihtoehtoisesti Päättymispäivä, minkä jälkeen kirjaantuminen järjestelmään ei enään onnistu.  
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:57
Käyttäjä on unohtanut salasanan, miten salasanan pääsee vaihtamaan tietämättä vanhaa salasanaa? Kun pääkäyttäjän käyttäjätiedoissa (YLKAYT/Järjestelmäkohtaiset) on määritelty tieto Järjestelmän pääkäyttäjä, pääkäyttäjä voi vaihtaa käyttäjän salasanan tietämättä vanhaa.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:55
Käyttäjä perustetaan Käyttäjät (YLKAYT) –toiminnolla. Muuta näyttö uusi-tilaan. YLKAYT/Perustiedot –sivulla annetaan käyttäjätunnus ja nimi. Tallenna. Anna Plus-oikeudet sivulla tarvittavat oikeudet käyttäjälle. Liitä käyttäjä tarvittaviin yrityksiin Yritykset –sivulla ja anna oletuskirjoitin.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:15
Tilivuoden päätösajo/Reskontrien tilastovuoden päätösajo ei käynnisty.   Ohjelma ilmoittaa; ajo on jo käynnissä. Jos tilivuoden päätös tai tilastovuoden päätös -toiminnoista palataan Kirjoitin valinnat –näytöltä pois käynnistämättä ajoa, ohjelmaan jää muistiin tieto, että ajo on käynnistetty, vaikka ajoa ei todellisuudessa käynnistettykään. Uudelleen käynnistettäessa ohjelma antaa ilmoituksen ’ajo on jo käynnissä’. Tilanne voidaan korjata YLKO11 –toiminnolla, jollei ajoa ole käynnistetty tai se ei ole erätyöjonossa. Ajon tila muutetaan nollaksi, 0 = ei käynnissä. Tilan muuttamisen jälkeen ajo käynnistetään normaalisti.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎11-03-2019 11:30
Ohjelma ilmoittaa; ajo on jo käynnissä. Jos tilivuoden päätös tai tilastovuoden päätös -toiminnoista palataan Kirjoitin valinnat –näytöltä pois käynnistämättä ajoa, ohjelmaan jää muistiin tieto, että ajo on käynnistetty, vaikka ajoa ei todellisuudessa käynnistettykään. Uudelleen käynnistettäessa ohjelma antaa ilmoituksen ’ajo on jo käynnissä’. Tilanne voidaan korjata YLKO11 –toiminnolla, jollei ajoa ole käynnistetty tai se ei ole erätyöjonossa. Ajon tila muutetaan nollaksi, 0 = ei käynnissä. Tilan muuttamisen jälkeen ajo käynnistetään normaalisti.
Näytä koko artikkeli