Minun alueeni
Apu

Asiakkaiden Visma Payn kautta maksamat laskut ja raportointi

09-11-2022 15:13
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 341 Näytöt

Kun asiakas on maksanut laskunsa käyttäen Visma Payn verkkomaksupainiketta, maksujen suoritustiedot luetaan suoraan Visma Payn verkkomaksupalvelusta rajapinnan avulla verkkolaskut.fi-ohjelmaasi.

 

Suoritus näkyy palvelussa noin 15 minuutin viiveellä, ja suoritus päivitetään automaattisesti vastaamaan tapahtumaa. Tämä tarkoittaa sitä, että laskun suorituksella näkyy suoritettu summa sekä Visma Payn komissiokulu eriteltyinä. Laskun tila ja lähetyksen tila on laskuhallinnassa "Maksettu".

2022-11-09_15-55-02.jpg2022-11-09_16-01-59.jpg

Jos toimitat kirjanpitäjällesi suoritusraportin kuukausittain, kirjanpitäjäsi pystyy kirjaamaan tältä raportilta suoritukset ja komissiokulut vaivattomasti.

 

2022-11-09_16-03-13.jpg

 

Visma Pay nopeuttaa myös kassavirtaa tilittämällä tulleita suorituksia päivittäin pankkitilillesi.  Tilityksen viive on kuitenkin maksutapahtuman varmistamiseksi 3 päivää kaikille maksutapahtumille. Esimerkiksi lauantaina tehdyt tapahtumat tilitetään siis tiistaisessa tilityksessä, ja maanantaiset tapahtumat torstaisessa tilityksessä. Aiemmin tilitykset on tehty ainoastaan jokaisen viikon ensimmäisenä arkipäivänä.

 

Päivittäistilitykset aktivoituvat kaikille asiakkaille automaattisesti. Mikäli haluat käyttää jotain muuta tilityssykliä, niin olethan yhteydessä Visma Payn asiakaspalveluun helpdesk@vismapay.com .

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!