Minun alueeni
Apu

Miten aktivoin pankkiverkkoyhteyden?

22-07-2020 12:49 (Päivitetty 15-02-2023)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 3988 Näytöt

Jos  verkkolaskut.fi-tilisi on avattu 28.6.2022 tai sen jälkeen pankkiverkko on aktivoitu automaattisesti rekisteröitymisen yhteydessä tehtävällä tunnistautumisella

Jos tilisi on avattu ennen 28.6.2022, pankkiverkko tulee aktivoida erikseen. 

 

Sinun ei tarvitse olla yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Tilin pääkäyttäjän tulee tehdä pankkiverkkoyhteyden avaus.

 

Aktivointi tapahtuu seuraavasti:

Kirjaudu verkkolaskut.fi-tilillesi, ja mene Asetukset -> Maventa-asetukset.

 

paveyh1.jpg

 

Saat sähköpostiisi 4-numeroisen vahvistuskoodin kaksivaiheista tunnistautumista varten.

 

paveyh2.jpg

 

Avautuvan sivun vasemmassa reunassa on musta otsikko Lisäpalvelut, jonka alapuolella on linkki Pankkiverkkoasetukset.

paveyh3.jpg

Klikkaa 'Avaa pankkiverkko ' ja ilmoita sähköpostiosoitteesi tunnistautumisprosessia varten.

Tämän jälkeen Visma Sign lähettää sinulle sähköpostikutsun, joka sisältää heidän palveluunsa aktivointilinkin sekä salasanan. Huomioi, että linkin voimassaolo on pari päivää. Seuraa viestissä saamiasi ohjeita. Viestissä olevassa linkistä ja salasanalla pääset allekirjoittamaan sopimuksen.

paveyh4.jpg

 

paveyh5.jpg

Annettuasi salasanan selaimeesi avautuu uusi välilehti, jossa voit esikatsella sinulle lähetettyä asiakirjaa. Kun olet lukenut asiakirjan, sulje välilehti ja palaa allekirjoitussivulle.

paveyh6.jpg

Allekirjoittaaksesi asiakirjan kirjoita henkilötunnuksesi ja tunnistaudu sen jälkeen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tällä varmistetaan henkilöllisyytesi. Tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. 

paveyh7.jpg

 

paveyh8.jpg

Tunnistautumisen jälkeen saat allekirjoitetun asiakirjan sähköpostiisi.

paveyh9.jpg

Saat sähköpostitse tiedon palvelun avautumisesta noin viikon sisällä aktivoinnista. 

Jos pankit eivät tämän jälkeen ole heti valittavissa, kirjaudu ulos, tyhjennä selaimen historia ja kirjaudu uudelleen sisään palveluun, niin tieto päivittyy myös sinne, ja saat valittua pankit operaattoreiksi.

 

Palvelun aktivoitumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja kaikilta pankkia verkkolaskun palveluntarjoajana käyttämiltä yrityksiltä. 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!