Minun alueeni
Apu

Verkkolaskujen vastaanotto

20-09-2021 12:42 (Päivitetty 14-03-2024)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 2023 Näytöt

Verkkolaskujen vastaanoton aktivoiminen

Avaa

Verkkolaskujen vastaanoton saat aktivoitua kohdasta Asetukset -> Maventa-asetukset -> Verkkolaskujen vastaanotto. Huomaathan, että vastaanoton aktivointi vaatii pääkäyttäjäoikeudet.

 

20-9-2021 12-46-11.jpg

 

Verkkolaskuosoite ja Verkkolaskuvälittäjä ovat täytettynä automaattisesti, sillä palveluun rekisteröitymisen yhteydessä sinulle on perustettu Maventa-tili automaattisesti.

 

Kun laskujen vastaanotto on kytketty päälle, ohjelma noutaa laskut automaattisesti. Takautuvasti laskuja on mahdollista noutaa manuaalisesti

 

Jos haluat sähköposti-ilmoituksen saapuvista verkkolaskuista, aseta sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

 

Saat myös ladattua valmiin pdf-tiedotteen verkkolaskujen vastaanotosta toimittajiasi varten.

Laskujen vastaanoton sulkeminen

Avaa

Kun verkkolaskujen vastaanotto on ollut päällä ja sen sulkee, tulee tallennuksen jälkeen inforuutu:

 

20-9-2021 12-48-46.jpg

 

Verkkolaskujen vastaanoton sulkeminen verkkolaskut.fi:stä ei siis sulje vastaanottoa Maventalta, vaan se tulee tehdä erikseen. Ilmoituksessa olevasta linkistä pääset suoraan Maventaan sulkemaan vastaanoton halutessasi myös sieltä. Tämä mahdollistaa laskujen vastaanottamisen Maventan kautta esimerkiksi johonkin toiseen ohjelmaan.

 

Kun laskujen vastaanotto suljetaan myös Maventalta, päivittyy tieto automaattisesti seuraavan yön aikana Tieken ylläpitämään osoitteistoon

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!