cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
My Areas

Sign in

Sign in or create a new user to get relevant areas automatically added to your areas.

Käyttövinkit

Sort by:
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎15-07-2020 10:37
Kun asiakas vie hiiren osoittimen kuvan päälle, suurennetaan kyseinen kuvan alue.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎14-07-2020 15:06
Voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita sekä Kotisivuilla ja Verkkokaupassa. Toiminto aktivoidaan kohdassa Internetsivu - Lisäasetukset.  Jos valitset kohdan Checkout, kysytään halukkuus liittyä sähköpostilistalle ostosten yhteydessä (Visma Verkkokauppa ja Verkkokauppa+). Jos valitset kohdan Footer, voi asiakas koska tahansa liittyä listalle sivun alaosasta. Voit valita myös molemmat. Muistathan tallentaa ja julkaista sivusi, jotta muutokset tulevat voimaan! Kerätyt sähköpostiosoitteet löydät kohdasta Internetsivu > Sähköpostilista  Voit joko kopioida osoitteet leikepöydälle ja liittää uutiskirjeohjelmaasi, tai tarpeen vaatiessa poistaa käyttäjän listasta.    
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎08-07-2020 15:27
Toiminto on käytettävissä Visma Verkkokauppa+ -tuotteessa. Asiakkaasi voivat luoda oman toivelistan kauppaasi. Aktivoit toivelistan kohdasta Kaupan asetukset > Aktivoi toivelista.    Muista tallentaa ja julkaista, jotta muutos tulee voimaan! ------------------------- Asiakasnäkymä   Asiakkaasi voivat klikata pientä punaista sydäntä tuotteiden yläkulmasta.   ------------------------- Sydän näkyy myös tuotekortilla:   -------------------------   Suosikkilista näyttää asiakkaallesi tältä:  
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Mitä tapahtuu, jos lasku ei tule perille lakon vuoksi?  Verkkolaskuihin ja sähköpostitse lähetettäviin laskuihin Postin lakko ei vaikuta, mutta postissa tulevat laskut ja maksuvaatimukset voivat viivästyä huomattavasti.   Yritämme parhaamme mukaan huomioida lakon mahdolliset vaikutukset viivästyneisiin maksusuorituksiin. Lakon vuoksi myöhästyneistä maksusuorituksista emme tietenkään peri asiakkailta muistutusmaksuja tai viivästyskorkoja.     Suosittelemme asiakkaitamme siirtymään viimeistään nyt verkkolaskutukseen tai sähköpostilaskujen lähettämiseen   ja vastaanottoon . Passeli Yritys-asiakkaat voivat lähettää pyynnön laskutustietojen muutoksesta laskutuksen sähköpostiin, osoitteeseen   laskutus@passeli.com Käsittelyn nopeuttamiseksi laitathan mukaan y-tunnuksesi sekä verkkolaskuosoitteesi tai sähköpostiosoitteesi, jonne laskut voidaan lähettää.  Huomaathan, että voidaksemme lähettää laskun verkkolaskuna, tulee käytössämme teknisistä syistä olla myös postiosoite.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Artikkelissa selitetään, miten Facebook-pikseli lisätään sivuille.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎25-03-2019 13:28
Näin saat vaihdettua Kotisivut Verkkokaupaksi tai toisinpäin.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎04-01-2019 11:00
Näin yhdistät Google Adsin eli Adwordsin Verkkokauppaasi.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎04-01-2019 10:59
Google Analytics-tilin liittäminen Visma Kotisivuihin tai Visma Verkkokauppaan.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎10-07-2018 11:51
Artikkelissa opetetaan eri kieliversioiden tekeminen.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎28-06-2018 10:18
Teema vaikuttaa mm. fontteihin eli kirjaisimiin, väreihin ja taustakuviin. Katso ohjeet, miten vaihdat teeman.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎26-06-2018 15:16
Sait kesäkuussa 2018 Visma Kotisivuihisi ja Verkkokauppaan päivityksen, jonka myötä vanhempien teemojen tukeminen päättyy.
View full article
by MarkusJokela VISMA
Tiesitkö, että voit optimoida sivustosi mobiili sekä tablet käyttäjille ja parantaa sivustosi hakukelpoisuutta vain yhdellä klikkauksella?   Voit tehdä tämän alle minuutissa... Siirry kohtaan  Internetsivu - Teemat ja napsauta painiketta Optimoi sivusi mobiililaitteille -painiketta.   Valmis!
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Asiakkaillasi on mahdollisuus ilmoittaa lisätietokentässä lisätietoja tilauksen yhteydessä. Lisätietokenttä näkyy asiakkaillesi kassalla osoitetietojen antamisen yhteydessä.  
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎15-11-2017 09:10
Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Visma Verkkokauppa tai Kotisivut koekäyttö aloitetaan. Ohjeet sekä Passeli Yritys-asiakkaille kuin muillekin.
View full article
updated by Emmy Kurjenniemi VISMA ‎19-10-2017 13:53
Ohjeet oman maksutavan luomiseen, esimerkiksi lasku tai nouto.
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Kysymykset  Haluan näyttää hinnat kaupassa ilman ALV:a. Miten se onnistuu? Vastaus Klikkaa Verkkokauppa -> Kaupan asetukset -> Näytä ALV valinnat. Valitse, haluatko näyttää hinnoissa ALV:n vai et. Muista tallentaa!  
View full article
by Emmy Kurjenniemi VISMA
Asiakkailtani kysytään kassalla henkilö- tai y-tunnusta. Miten saan tämän pois?  
View full article