Mijn Communities
Help

Kennisbank Youforce App

Sorteren op:
Nee, dit is niet mogelijk. In het belastingplan 2022 is een samenloop van de gerichte vrijstelling voor thuiswerkkosten en de gerichte vrijstelling voor het reizen naar een vast werkplek uitgesloten.
Volledig artikel weergeven
27-12-2021 16:25 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 323 Weergaven
Nee, dit is niet mogelijk. De medewerker geeft tijdens het indienen expliciet aan dat de betreffende maand volledig - en naar waarheid - is ingevuld.  
Volledig artikel weergeven
27-12-2021 16:29 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 1 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 341 Weergaven
Ja, dit kan ingericht worden. Kijk in de Handleiding Youforce app voor functioneel beheerders in het hoofdstuk Gewerkte dagen. Los van de configuratie kan een medewerker nooit dagen registreren in een toekomstige maand.
Volledig artikel weergeven
27-12-2021 16:33 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 261 Weergaven
Als een toekomstige medewerker een account heeft voor Youforce kan hij/zij ook gewoon inloggen in de Youforce app. De medewerker zal alle functionaliteiten zien die geautoriseerd zijn. Een medewerker kan zo bijvoorbeeld zijn dossier zien of zijn adresgegevens wijzigen.   In de onderdelen waar de medewerker een declaratie kan indienen (dus zowel gewerkte dagen, onkosten als kilometers) zal de volgende melding worden weergegeven.     In Profiel / Dienstverbanden zal de medewerker zien dat er nog geen actief dienstverband is. Dit ziet de medewerker als  volgt.    Vanaf de eerste werkdag kunnen de volledige functionaliteiten van de Youforce app worden gebruikt door de medewerker.  
Volledig artikel weergeven
28-12-2021 11:44 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 311 Weergaven
De medewerker zal in de Youforce app het onderdeel ''Mijn dossier'' en ''Profiel'' blijven zien. In ''Mijn dossier'' zijn alle oude salarisstroken & jaaropgaven nog beschikbaar als deze rechten zijn toegekend aan het onderdeel ''standaardgebruiker'' in Portaalbeheer / Gebruikersinstellingen / Youforce autorisatieprofielen beheren. In ''Mijn dossier'' zijn alle documenten uit het personeelsdossier nog beschikbaar als deze rechten zijn toegekend aan het onderdeel ''standaardgebruiker'' in Portaalbeheer / Gebruikersinstellingen / Youforce autorisatieprofielen beheren. Daarnaast is de toegang van de Youforce app voor medewerkers die uitdienst zijn afhankelijk van de rechten die zijn toegekend in Autorisatiebeheer. De volgende inrichting kan bijvoorbeeld voorkomen: Rechten op ''Contact gegevens wijzigen'' zijn toegekend aan ''alle gebruikers''. Een medewerker kan na zijn/haar uitdienst datum nog contactgegevens wijzigen via de Youforce app Rechten op ''WorkLocationRegistration'' zijn toegekend aan ''alle gebruikers''. Een medewerker kan na zijn/haar uitdienst datum nog eerder ingediende werklocatie declaraties bekijken. Nieuwe declaraties indienen kan niet meer. Rechten op ''Expense Management'' zijn toegekend aan ''alle gebruikers''. Een medewerker kan na zijn/haar uitdienst datum nog eerder ingediende declaraties bekijken. Nieuwe declaraties indienen kan niet meer. Een medewerker die dus uitdienst is maar nog wel rechten heeft op ''WorkLocationRegistration" & ''Expense Management" zal de volgende schermen zien als hij/zij een nieuwe declaratie wil indienen:            
Volledig artikel weergeven
28-12-2021 11:57 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 3 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 629 Weergaven
Dit document is bedoeld voor functioneel beheerders van organisaties die zowel in de Youforce app als in Youforce op de desktop gebruik maken van gewerkte dagen. In dit document wordt de werking en inrichting van gewerkte dagen beschreven.    Dit document is niet bedoeld als gebruikershandleiding voor eindgebruikers zoals medewerkers en managers, maar het document beschrijft welke functionaliteit beschikbaar is en hoe het gebruikt kan worden.
Volledig artikel weergeven
23-12-2022 16:19 (Bijgewerkt op 28-02-2024)
  • 7 Antwoorden
  • 2 kudos
  • 2449 Weergaven
Nee, eenmaal ingediend kan de betreffende maand niet meer gecorrigeerd worden.  Als beheerder kun je de maand wel verwijderen;   De maand wordt verwijderd voor alle dienstverbanden van de betreffende persoon. Vergeet na het verwijderen niet om in Gemal de bijbehorende mutaties te verwijderen.
Volledig artikel weergeven
25-01-2023 14:42 (Bijgewerkt op 10-05-2023)
  • 1 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 282 Weergaven