Mijn Communities
Help

Standaard Rapportage - Betaald Ouderschapsverlof

09-11-2022 15:00
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 365 Weergaven

Ter ondersteuning van het nieuwe proces rondom Betaald Ouderschapsverlof hebben we nu ook het datamodel uitgebreid en een Standaard Rapportage beschikbaar gesteld. In dit rapport krijg je een overzicht van alle relevante informatie rondom Betaald Ouderschapsverlof.

Datamodel

In de entiteit Dienstverband vind je nu een extra folder genaamd ‘Betaald Ouderschapsverlof’. Deze folder heeft 4 subfolders zoals weergegeven in onderstaande screenshot.

 

Deze velden worden gebruikt in het standaard rapport in combinatie met een aantal velden uit de verlof entiteit.

 

Als je nog velden mist in deze entiteit dan kan het zijn dat ze wel zichtbaar zijn in de entiteit Dienstverband vrije velden. Door de zoekfunctie te gebruiken kun je deze velden vinden en eventueel gebruiken in eigen rapportages.

ChrisvandenBerg_0-1668002287792.png

Rapportage

Het rapport bestaat uit vijf verschillende pagina’s, namelijk een detail overzicht(1), lijst met dienstverbanden zonder verlof opnames(2) en betaalverzoek 1 t/m 3 (3).

 

ChrisvandenBerg_1-1668002287820.png

Filters

Alle pagina’s van deze rapportage worden gefilterd op onderstaande velden. Met de filter op Aantal kinderen > 0 worden alleen de dienstverbanden weergegeven die BOSV hebben aangevraagd. Met Ind. Betaald Ouderschapsverlof = Waar wordt de juiste verlofsoort weergegeven. Dit veld is gebaseerd op een stuurgegeven vanuit BO4. Als dit niet gevuld is dan is het alsnog mogelijk om de verlofsoort te selecteren op de pagina’s. 

ChrisvandenBerg_2-1668002287797.png

Detail Overzicht

Op deze pagina worden alle dienstverbanden weergegeven die BOSV hebben aangevraagd met de bijbehorende informatie. Informatie over het dienstverband, het geboren kind en het verlof vind je hierin terug. 

 

Geen verlof opgenomen

Hebben medewerkers wel BOSV hebben aangevraagd maar nog geen verlof hebben opgenomen? Deze worden zichtbaar op deze pagina. In combinatie met de signaaldatum (geboortedatum + 1 jaar) kan hier op gestuurd worden indien deze datum dichterbij komt.

 

Op deze pagina wordt een filter toegepast op basis van het veld uit verlof ‘Opgenomen’. 

 

ChrisvandenBerg_3-1668002287780.png

Betaalverzoek 1,2 en 3

Op deze pagina’s vind je de informatie terug van de betaalverzoeken die hebben plaatsgevonden. Alle relevante kolommen vind je terug op deze pagina’s