cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
My Areas

Sign in or create account

to get a personalized navigation.

5 vinkkiä kotisivujen ja verkkokaupan visuaaliseen ilmeeseen

19-10-2017 14:57
  • 0 Replies
  • 0 kudos
  • 520 Views

Tässä artikkelissa jaetaan muutamia vinkkejä, joilla saat hyvännäköiset sivut.

testiyritys.jpg

 

1. Ota mallia. Suoraa kopiota ei saa eikä kannata tehdä, mutta inspiraatiota ja hyviä ideoita kannattaa Googlettaa. Miten kilpailijasi ovat sivunsa rakentaneet? Mikä heillä toimii, ja mikä ei?

2. Mieti värimaailmaa. Onko logossasi värejä, joita voisit hyödyntää? Tärkeää on, että sivuista saa selvää, joten tekstin luettavuuden pitäisi olla prioriteetti numero yksi. Älä siis laita tumma tekstiä tummalle pohjalle tai toisinpäin.

3. Käytä ilmaisia kuvapankkeja hyödyksesi. Esimerkiksi pexels.com tai pixabay.com. Muista tarkistaa, saatko käyttää lisenssiä omiin tarkoituksiisi. Yleensä kuvat ovat vapaasti käytettävissä. Älä missään nimessä ota kuvaa suoraan Googlesta! Saatat syyllistyä tekijänoikeusrikkomukseen.

4. Kuvien tulisi olla laadukkaita ja tarpeeksi isoja. Verkkokaupassa varma valinta on käyttää tuotteissa valkoista tai läpinäkyvää taustaa.

5. Enemmän on vähemmän. Pyri pitämään väri- ja kuvamaailma harmonisena, mutta tylsä ei tarvitse olla. Helpommin sanottu kuin tehty! Kokeile siis ennen julkaisua rohkeasti eri vaihtoehtoja.

 

Lue lisää vinkkejä blogistamme:
https://www.visma.fi/blog/valta-nama-3-virhetta-verkkokaupan-etusivulla/

Contributors