cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
My Areas

Sign in or create account

to get a personalized navigation.

Pankki- ja luottokorttimaksutapojen lisääminen

19-10-2017 11:33 (Updated 27-03-2020)
  • 0 Replies
  • 0 kudos
  • 694 Views

Tämä artikkeli käsittelee pankki- ja luottokorttimaksutapojen lisäämistä. Mikäli haluat tehdä maksutavan esim. laskulle tai noudolle, katso tämä artikkeli.

 

Voit valita PayPalin ja Checkoutin välillä. Etene näin:

 

1. Tutustu jokaiseen palveluntarjoajaan tarkemmin ennen päätöksen tekemistä. Hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan.

2. Rekisteröidy valitsemasi palveluntarjoajan sivuille, jotta saat tarvittavat tunnukset ja muut tiedot. Nämä tiedot syötetään verkkokauppaan kohdassa Verkkokauppa -> Maksutapa ->  Luo uusi maksutapa -> Valitse joko PayPal tai Checkout.

 

maksutavat.jpg

 

 

3. Täytä tiedot

4.  Valitse miten henkilö- ja organisaationumero käsitellään kassalla tarkoittaa joko henkilötunnuksen tai y-tunnuksen kysymistä kassalla maksutavalla maksettaessa. Voit vaihtaa pakollisen joko piilotetuksi (hetua tai y-tunnusta ei kysytä lainkaan) tai valinnaiseksi (tiedon saa kirjoittaa, mutta se ei ole pakollinen). Jos sinulla on useita maksutapoja, käy asetukset läpi jokaisen maksutavan kohdalla.

5. Muista tallentaa ja julkaista, jotta muutokset tulevat voimaan!

6. Saat yleensä palveluntarjoajalta heidän maksupainikkeensa, jotka voit laittaa näkyviin sivuillesi, ks. esimerkki alla:

checkoutinmaksupainikkeet.jpg