Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Kursus: Ny Ferielov

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎17-07-2019 09:27 )
Christina Ginnerup

Folketinget har vedtaget en ny ferielov, som betyder en grundlæggende ændring af måden vi optjener og afholder ferie.


Vi tilbyder derfor et heldagskursus, hvor vi giver en grundig gennemgang af den nye ferielov, og hjælper jer med at tage stilling til, om de nye regler kræver ændringer i jeres ansættelseskontrakter eller lokale aftaler, om for eksempel ferie udover ferielovens 5 uger, eller andre særlige aftaler om optjening og afholdelse af ferie.

 

Vær opmærksom på, at dette kursus er et regelkursus, hvor vi detaljeret gennemgår reglerne i den nye Ferielov. Vi kan naturligvis på dette kursus, også besvare overordnede spørgsmål om implementeringen af den nye Ferielov i Visma Løn. 
Hvis dit primære mål med kursusdeltagelse er den mere tekniske og praktiske del af håndteringen af den nye Ferielov og overgangsordningen i selve lønsystemet, Visma Løn, anbefaler vi vores halvdagskursus, Overgangsordningen og Visma Løn.
 
Du kan tilmelde dig "overgangsordningen til ny ferielov" formiddag her

Og "overgangsordningen til ny ferielov" eftermiddag her

 

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere afholdelser af dette kursus. For interesse kontakt venligst kursusadministrationen:

Kursus.enterprise@visma.com

 

 

Se de fulde kursusdetaljer, og tilmeld dig her:

 

tilmeld.png

3 Kommentarer

test

CONTRIBUTOR *

Jeg kan stadig ikke få det til at virke- når jeg trykker tilmeld nu, så kommer der ingenting frem i bunden vedrørende by, tidspunkt osv. Mvh. Betina 

CONTRIBUTOR *

Jeg kan heller ikke få tilmeldingslinket til at virke og den oplyste mail-adresse til kursus-administrationen virker heller ikke.