Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Kursus: Overgangsordningen til den nye Ferielov - Eftermiddag

(updated by Didde Brockdorff Olsson VISMA ‎11-03-2019 14:23 )
Didde Brockdorff Olsson

Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft i Danmark. Det betyder blandt andet, at vi overgår til samtidighedsferie i stedet for det forskudte optjenings- og ferieår, som vi kender det i dag.

 

I perioden fra 1. januar 2019 til 31. august 2019 optjener vi den sidste ferie, 16 feriedage efter den gamle ferielov. Denne ferie kan afholdes i perioden fra den 1. maj 2020 til den 31. august 2020. Den 1. september 2020 overgår vi alle til samtidighedsferie.

 

Inden vi går over til ny ferielov, skal vi igennem en overgangsperiode, hvor de feriepenge vi opsparer i perioden fra 1. september 2019 til 31. august 2020 skal indefryses. Det skal vi, fordi alle lønmodtagere ellers ville have et helt års opsparet ferie i overskud. Feriepengene bliver hensat i en ny fond, Lønmodtagernes Feriemidler.

 

Kurset er for dig, der vil være sikker på, at du har styr på reglerne om ferieafholdelse i overgangsperioden og være sikker på, at dit lønsystem er opsat rigtigt, så du indberetter det korrekte beløb til Lønmodtagernes Feriemidler og kommer godt igennem overgangsperioden til den nye ferielov.

 

 

Se de fulde kursusdetaljer, og tilmeld dig her:

 

tilmeld.png

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Trist humørikon Hvornår kommer der kurser for os i det nordjyske?? Det giver jo ingen mening at køre til Herning, Middelfart eller Ballerup for et 1/2 dags kursus. Transporttiden er længere end selve kurset. Eller er det jeres tanke, at vi får gratis konsulentydelse til håndteringen i det tilsvarende antal timer, som kurset varer?

Kære Linna,

 

Tak for din besked.

 

Der vil løbende blive oprettet nye datoer, og vi arbejder på at få kurser i Aarhus også.

 

Rigtig god dag.

 

Mvh.

Didde K

Kursusadm.