Visma Løn & HR-administration
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Visma HR kursus: Kom godt i gang

Karina Baisgaard

visma_1226.jpg

"Visma HR - Kom godt i gang"-kurset er et heldagskursus, der sikrer en grundig introduktion til de mest relevante funktioner i Visma HR (tidl. Orkidé). Vi kigger bl.a. på udleverede effekter, løndele og fraværskoder, rapporter og fraværskalender og du har mulighed for direkte sparring med vores konsulenter om dine konkrete opgaver.

 

En kunde-testimonial

"På turen derover talte vi om hvad vi mon fik med tilbage i bagagen, da mange af punkterne egentlig var noget vi vi jo vidste det meste om. Meeeeen, vi er nu begge absolut enige om at det var turen værd! Vi fik mange gode værktøjer, som vi kan bruge i hverdagen og ikke mindst fik vi forståelsen for de nye rapporter vi kan trække og hvordan vi søger oplysningerne ud. Vi fik løst vores problem med afdelingsopsætningen samt en medarbejder som fejlagtig har været oprettet 2 gange i Orkide og med samme medarbejdernr. Det problem løste Mie Eggers (red.: underviser) for os. Så alt i alt et super godt kursus med yderst kompetente undervisere. Rigtig fint eftermiddagen kunne bruges til at prøve tingene af på vores eget system"

/Anne Tranberg Mortensen, Fynske Bank

 

Se de fulde kursusdetaljer, og tilmeld dig via dette link:https://kursus.bluegarden.dk/MELE/Event/931ce59b-ecdf-e711-80d1-005056bd4d07/