Mamut Spør eksperten
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Spør eksperten

Våre eksperter, med bred erfaring fra tidligere stillinger som regnskaps- og økonomisjefer og fagansvarlige svarer deg på spørsmål innen temaene regnskap og lønn. Vi gjør oppmerksom på at svartiden kan være på opptil 48 timer.
Siste nytt

Hei Jeg er fotograf og på jobb (med kunden) legger jeg ofte ut for mat, parkering o.l. Dette skal jeg viderefakturere kunden. Hvordan gjør jeg det i regnskapet? Skal jeg registrere utleggene som vanlige utgifter og deretter fakturere kunden? Og hvordan blir det med MVA? Ikke alle utleggene kan jeg kreve refusjon for. Da skal vel disse utleggene faktureres til kunden uten MVA?
Hei.Har leaset utstyr og hvordan føres dette?Forskudds innbetaling på 12500 inkl mvaSå videre et X sum pr mnd.
Hei.Har kjøpt utstyr til traktor 20000+mvaHvordan føres dette og skal det opprettes i eiendelsregisteret?
Hei.Skal selge næringseiendom fra et AS for kr 1 800 000 og det er gjort flg avtale med kjøper:-kr 1 200 000 betales når kjøpekontrakt er undertegnet- kr 600 000 betales over minimum 3 årKjøper får ikke skjøte på eiendommen før alt er betalt.Hvordan dette skal bokføres for at det skal bli riktig i og med at betalingen skal skje over tid. Bruker eaccounting. Er takknemlig for hjelp.Hilsen Marit
Hei,Jeg lurerpå om feriepenger som ble opptjent i 2016 men utbetales i 2018 bør beskattes?
Påloggede brukere (261)