avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Mamut daTax

Finn informasjonen du trenger om Mamut daTax - alt fra installasjonsveiledninger, supportartikler og opplæringsvideoer til brukerforum. Snakk med andre daTax brukere eller support, finn nyheter og løsninger som er relevante for deg.
Siste nytt

Heisann.Et spennende alternativ til daTax er økonomisystemet BAS21:https://bas21.noProgrammet er lansert i en nyutviklet versjon som er plattform uavhengig. Det innebærer at applikasjonen kjører både på WINDOWS (64 bit), MAC og LINUX maskiner.I tillegg er dette produktet HELT GRATIS og du kan ha så mange klienter du selv ønsker.Jeg har testet produktet på MAC og dette ser lovende ut. Du finner det meste "basic" men applikasjonen er under stadig utvikling med nye oppdaterte versjoner.Jon Kato :-)Med vennlig hilsenMADSEN DATA & KONSULENTSERVICEJon Kato Madsen
Jeg har daTax Privatøkonomi Professional, og har hatt dette i mange år. Har i tillegg daTax Skatt og daTax Reiseregning.Jeg ser videre at det skrives at daTax ikke har vedlikeholdskostnad for 2018, men jeg har fått en faktura på dette. Jeg har også betalt fakturaen.Visma skriver også at en overgang til eaccounting skal være en smertefri overgang, men jeg forstår ikke at jeg får med meg dagens funksjonalitet inkl. kobling til DmB nettbank.Kan noen i Visma gi meg et svar på disse spørsmålene?mvhHarald Arntsen
Hei! Jeg har i en del år brukt Datax Privatøkonomi, og hatt stor glede av skattemodulen der. Det har vært veldig greit å bare legge informasjon fra lønns- og trekkoppgave rett inn i programmet. Men finne imidlertid ikke lønns- og trekkoppgaven lenger, nå får jeg en årsoppgave som har et helt annet format. Likevel forholder programmet seg til den gamle lønns og trekkoppgaven og kodene i den, og er dermed knapt mulig å bruke. Vil dere gå gjennom dette og lage en oppdatert versjon?
Jeg er bruker av Datax i min bedrift siden ca. 2003, og har vært og er fornøyd med produktet stort sett hele tiden. Datax passer svært godt til min virksomhet etter årevis med utviklinger og forbedringer.Nå ser jeg meg om etter et nytt system siden Visma har besluttet å nedlegge(slakte) Datax og erstatte det med sitt eAccounting.eAccounting er ikke den beste løsningen for meg og vil være et "nødvalg" kun hvis jeg ikke finner et bra erstatningsprogram innen kort tid.Grunnene til det er mange, men hovedgrunnene er bl.a.:Jeg vil ha et regnskapsprogram som er installert lokalt hos meg og som jeg kan arbeide med selv om jeg ikke har nettverkstilgang der jeg sitter og arbeider (på hytta, ute hos kunder, o.a.).Jeg vil ha full kontroll med sikkerhetskopier og lagrede data selv: lokalt på mitt kontor.Datax er utviklet og forbedret i mange mange år og "går som på skinner", eAccounting ser ikke ut til å være ferdig utviklet i samme grad.Jeg er svært skuffet over at Visma velger å legge ned Datax - det berører meg og veldig mange andre brukere, og lager ekstraarbeid for oss i en ellers travel arbeidsdag.Datax er ikke det eneste økonomisystemet Visma har kjøpt opp de siste årene - er strategien til Visma å kjøpe opp konkurrenter for deretter å legge dem ned og gjennom dette øke sine markedsandeler? I så fall synes jeg det er en svært uetisk måte å konkurrere på som til syvende og sist rammer brukerne (Visma les: kundene!) av de forskjellige systemene.Nå leter jeg altså etter et alternativ til Datax, men har oppdaget at det ikke er så enkelt. Visma står bak en rekke av alternativene som tidligere var selvstendige. Og med Vismas nedleggelse av Datax går vel disse systemene også en usikker fremtid i møte?Jeg finner det underlig at ikke Kredittilsynet har innvendinger mot det som for meg ser ut til å gå mot en nærmest "monopol" situasjon for små økonomisystemer i Norge.(jeg skal se om jeg har tid til å komme tilbake til lista over oppkjøp Visma har bedrevet de senere år).Enn så lenge:Er det noen som har noen gode forslag til alternativ til Datax totaløkonomi så mottas det med takk!
Kjære kunde! Vi vil gjøre vårt beste til å besvare din henvendelse innen en arbeidsdag.Visma Mamut Support ønsker samtidig å tipse deg om at vi har mye nyttig informasjon i vårt community.
Nedlastinger og linker
Påloggede brukere (202)