peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Integraation siirtäminen tuotantoon

19-09-2018 15:27 (Päivitetty 14-06-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 1 kehut
  • 667 Näytöt

 (Julkaistu: 20-07-2018)

 

Kun integraation testivaihe on saatu päätökseen ja integraatio halutaan siirtää tuotantoon, on seuraava askel täyttää kumppanitietolomake. Kumppanitietolomakkeen täyttää se taho, jolla on IPR-oikeudet toteutettavaan integraatioliittymään. Kyseinen taho allekirjoittaa kumppanisopimuksen sekä sitoutuu hyväksymään ja noudattamaan seuraavia ehtoja: http://vismasolutions.com/isv/materials/isv-terms.pdf.

 

Kumppanitietolomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme kumppanisopimuksen allekirjoitettavaksi ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen toimitamme tuotantoympäristöön tarvittavat kumppaniavaimet.

 

Liittymän käyttöönottoprosessin suunnittelu ja asiakkaan ohjeistus käyttöönotossa on integraation toteuttajan vastuulla. Tähän liittyen lue myös postaus Ohjelmistoliittymän käyttöönotto. Yleisesti liittymän käyttöönottamiseksi Netvisorissa tarvitaan asiakkaan omassa Netvisor-ympäristössä luomat ohjelmistorajapintatunnukset ja lisäksi asiakkaan tulee aktivoida Netvisorissa ohjelmistorajapintapalvelu ja sallia liittymän käyttö Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -näkymästä.

 

Huomioithan siis seuraavat rajapintatunnistautumisen muuttuvat tiedot siirtyessä tuotantoon:

  • Tuotannon rajapinnan yhteysosoite
  • Tuotannon kumppanitunnukset
  • Kohdistus oikeaan Netvisor-ympäristöön
    • Asiakkaan luomat ohjelmistorajapintatunnukset
    • Asiakkaan yrityksen y-tunnus

 

Kun kumppanuussopimus on solmittu ja tarvittavat tunnukset tuotantoon on saatu, voi testatun integraatiototeutuksen siirtää tuotantoon. Aluksi on hyvä lähteä liikkeelle pienten aineistomäärien siirrolla, jotta varmistutaan siitä että siirtyminen sujuu ongelmitta. Mikäli kyseessä on tuotteistettu integraatiototeutus, olisi hyvä tässä kohtaa suorittaa pilotointivaihe yhden/muutaman asiakkaan kanssa. Onnistuneen pilotintivaiheen jälkeen integraatiota voidaan lähteä monistamaan useammalle asiakkaalle. Tuotteistetut integraatiot pääsevät myös esiin Netvisorin MarketPlaceen.

 

Tuotantoon siirtymisen jälkeenkin kumppanitukemme auttaa kaikissa integraatioihin ja kumppanuuteen liittyvissä kysymyksissä: Yhteydenotto kumppanitukeen . Voit myös keskustella rajapintatoteutuksista Netvisor Developer Communityssä ja jättää kehitysideoita ohjelmistorajapinnan kehittämistä varten. Lisäksi saat tätä kautta myös ajankohtaista tietoa ohjelmistorajapinnan muutoksista. Communityn käyttö vaatii rekisteröinnin yhteisöön.

Avustajat