peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Maksusuunnitelmatiedot myyntilaskuilla

Tila: Aktiivinen

Hei!

Jos (avoimella) laskulla on maksusuunnitelma, niin olisi kyllä aika oleellista saada sen tiedot myös ws-rajapinnassa. En ainakaan ole löytänyt muita asiaan liittyviä elementtejä/attribuutteja kuin MatchPartialPaymentsByDefault (ei tietoa mitä tekee, näyttäisi No-arvolla tulleen tähän astisilla testilaskuillamme), ja expectpartialpayments (selityksestä huolimatta hieman epävarmaa mitä tarkoittaa käytännössä, ja on vain myyntilaskun luonnissa).

Vähimmäistarve olisi ainakin tietää, että laskulle on tehty maksusuunnitelma, tarkempien suunnitelmatietojen hakeminen ehkä voisi olla erillinenkin kysely, koska osamaksuista voi tulla dataa vähän reilumminkin. Toisaalta pelkän maksupäivän siirron tapauksessa yksi lisäkenttä SalesInvoicessa riittäisi, esim. NewPaymentDay, AgreedPayDay, tms. (no okei, pvm-kenttä kyllä kertoisi, että siirtosuunnnitelma tehty, mutta ei pystyisi kertomaan mitään osamaksuista, eli ehkä heti alusta pitäen flägi haspaymentplan olisi myös asiaa, vaikkei osamaksuja muuten huomioitaisikaan).

Ja seuraava askel tietysti se, että yhtä lailla maksusuunnitelma olisi hyvä pystyä luomaan ws-rajapinnan kautta (ja tässäkin vähimmäistarve tuo päivän siirto, sille olisi käyttöä heti).

1 kommentti

Hei Kari,

Tämä myös vaikuttaa pätevältä idealta mutta kyseessä hieman laajempi muutos.

Jätetään idea avoimeksi ja äänestettäväksi.