peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Netvisor Developer Communityn sisällön tilaaminen sähköpostitse

tekijä Teija Marttila (Päivitetty ‎12-09-2018 13:11 tekijä Teija Marttila VISMA )

Netvisorin rajapinta uudistuu säännöllisesti. Päivityksissä tuomme käytettäväksi uusia toiminnallisuuksia, muutoksia olemassaoleviin resursseihin tai täytämme kehitystoiveita. Näistä päivityksistä ja muutoksista kerromme ajantasaisesti täällä Netvisor Developer Communityssä. Developer Community sisältää myös kattauksen parhaita vinkkejämme rajapinnan sujuvaan käyttöön, rajapintaideoinnin sekä yleisen keskustelun.

 

Netvisor Developer Community on auki 24/7, joten voit valita ajan milloin juuri sinulle sopii tutustua sisältöön tai osallistua keskusteluun. Voit myös helposti tilata Netvisor Developer Communityn eri tunnistelappuja tai yksittäisiä tunnisteita, jolloin saat sähköpostitse viestin milloin sinua kiinnostava keskustelu tai tiedote on julkaistu.

 

Tunnistelapun saat tilattua sähköpostiisi seuraavasti:

 

  1. Valitse sinua kiinnostava kategoria Netvisor Developer Communityssä. Esimerkiksi Uutisettilaa.png
  2. Uutisten tunnistelaput löydät heti sivun yläreunasta. Klikkaamalla haluamaasi tunnistelappua saat esiin tiedotteet, jossa kyseistä lappua käytetty. Jos klikkaat esimerkiksi lappua Rajapinnan päivitystiedote, saat esiin kaikki Netvisorin rajapintaa koskevat päivitystiedotteet.tunniste.png

  3. Kohdasta Tilaa tämä tunnistelappu saat aktivoitua tilauksen omaan sähköpostiisi. Tilauksen peruuttaminen onnistuu samasta näkymästä.uutiset.png 

 

Huomaathan, että tilataksesi tunnistelappuja sähköpostiisi, tulee sinun olla rekisteröitynyt Communitymme käyttäjäksi, tiedoissasi tulee olla toimiva sähköpostiosoite ja sinun tulee olla kirjautunut Communityyn.

0 VASTAUSTA0