peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Janne Vänttinen
CONTRIBUTOR **

Palkansaajan tietojen noutaminen

tekijä Janne Vänttinen
Tila: Aktiivinen

Palkansaajan tiedot voi tällä hetkellä tuoda Netvisoriin emploee.nv-resurssilla, mutta palkansaajan tietoja ei saa noudettua rajapinnan yli. Voisiko rajapintaan lisätä uuden resurssin, joka palauttaisi ainakin palkansaajan ja työsuhteen perustiedot?

Tällä hetkellä rajapinnan kautta noudettavista tiedoista voi laskea liikevaihdon sekä muita talouden tunnuslukuja, mutta tunnuslukuja ei voi verrata henkilöstömäärään ellei henkilöstötietoa noudeta toisesta lähteestä. Olisi paljon helpompaa, jos tarvittavat tiedot saisi yhdestä paikasta. Em. tarpeeseen riittäisi palkansaajan osalta yksilöivä tieto (hetu tms) ja työsuhteen alkamispäivä sekä päättymispäivä. Näiden perusteelle voitaisiin päätellä kuukausikohtainen työntekijämäärä ja verrata sitä haluttuihin tunnuslukuihin.

3 kommenttia
Tapio Naumanen
CHAMPION ***
tekijä Tapio Naumanen

Hei Janne​!

Hyvä idea ja itseasiassa tällainen resurssi onkin jo työn alla.

Tulossa on siis uusi resurssi jolla voi noutaa työsuhteessa olevien palkansaajien tietoja. Kehitystyö on tuossa hyvällä mallilla, laita tämä sivu Developer Community - Netvisor seurantaan niin saat tiedon kun uusi resurssi julkaistaan.

Ystävällisin terveisin,

Tapio

Tapio Naumanen
CHAMPION ***
tekijä Tapio Naumanen

Hei Janne​!

Korjaan tässä hieman itseäni.

Työn alla oleva resurssi ei tule täyttämään teidän tarvetta -> pudotan siis idean statusta.

Teidän tapauksessa minimi tarve olisi siis saada palkansaajan osalta yksilöivä tieto (hetu tms) ja työsuhteen alkamispäivä sekä päättymispäivä, myös menneet työsuhteet?

Ystävällisin terveisin,

Tapio

seppot
CONTRIBUTOR *
tekijä seppot

Onkohan tähän palkansaajan tietojen noutoon tulossa mitään ratkaisua?

Nyt saa haettua vain listan palkansaajien hetu:ista (getemployeesalaryparameterslist.nv) ja kaipaisin ainakin nimeä ja mieluummin työntekijän id:tä tuon hetun sijaan.