Netvisor Developer Community
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Netvisor Developer Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja.
Viimeisimmät aiheet

...olisi hyvä lisä myyntilaskujen ja myyntitilausten tuonnin lisäksi.
Hyvin usein halutaan maksuehto asettaa asiakaskohtaisesti ja luonnollinen paikka tiedon ylläpidolle on Netvisorin asiakastiedot.Sovelluksemme noutaa asiakastiedot Netvisor järjestelmästä ja vastaavasti siirtää myyntilaskuja takaisin Netvisoriin samaisille asiakkaille. Kuitenkaan maksuehtoa ei saada noudettaessa asiakastietoja. Myyntilaskulla se kuitenkin on pakollisena tietona (maksuehto tai maksupäivä), tällöin emme pysty hyödyntämään Netvisor asiakkaalle asetettua maksuehtoa! Tämä ongelma on ollut melkoisen pitkään olemassa ja useat yhteiset asiakkaat ovat tähän muutosta toivoneet pidemmän aikaa. Olen aiheesta antanut useaan kertaan palautetta kumppanituen kautta. Nyt he ohjeistivat lähettämään pyyntö tämän kautta.Mielestäni tuohon olisi kaksi toteutusmallia, joista kumpi tahansa ratkaisisi ongelman:1. Maksuehto voitaisiin jättää tilauksen perustamissanomasta tarvittaessa pois, jolloin käytettäisiin asiakkaan oletusmaksuehtoa tai muuta oletusta (mikäli sellainen on).2. Lisätä puuttuva tieto getcustomer.nv resurssin palauttamaan vasteeseenOlisiko tähän mahdollista saada muutosta?
Hei sinä, joka käytät tai haluaisit käyttää Netvisorin rajapintaa! Haluamme tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen ja sopivat tiedot rajapinnan kautta. Rajapinnalla on laaja käyttäjäkunta ja rajapinnan käyttö kasvaa. Samalla myös käyttötarpeet ovat monipuolistuneet. Netvisorin rajapinta lienee Suomen käytetyin ja monipuolisin taloushallintaohjelmiston rajapinta. Ikää rajapinnalla on pian 10 vuotta ja se on kasvanut vuosien varrella tasaisesti niin laajuudeltaan kuin käyttömääriltään. Rajapinnan käyttötarpeiden esille tuomista varten perustimme Developer Communityn, joka on avoin kanava käyttäjillemme tuoda esiin toiveita ja ideoita rajapintaa koskien. Ne vaikuttavat osaltaan siihen, mitä ja missä järjestyksessä rajapintaan julkaisemme. Kiitos hyvistä muutos- ja kehitystoiveista niitätännekirjoittaneille! Haluamme kuulla tarkemmin, mitä käyttötarpeita toiveiden takana on ja mitä me voisimme tehdä paremmin niitä helpottaaksemme. Mitä tietoja haet? Tarvitsetko tietoa, jota rajapinnasta ei saa? Voisiko tietojen päivittäminen olla helpompaa? Vastaathan kyselyyn! Kaikkien 18.11. mennessä kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja!
Elokuussa tapahtuneen rajapinnan resurssienhallinnan uudistuksen yhteydessä tuli myös muutamia kumppaneita koskevia muutoksia. Käyttäjät voivat sallia resurssit yleisesti, jolloin kaikki integraatiot voivat käyttää sallittua resurssia. Käyttäjät voivat sallia resurssit myös integraatiokohtaisesti, jolloin vain tämä tietty integraatio voi käyttää kyseistä resurssia. Integraatiokohtaiset oikeudet yliajavat yleiset oikeudet. Esimerkiksi jos yleisissä oikeuksissa resurssi salesinvoice.nv ei ole sallittu, mutta integraatiokohtaisissa oikeuksissa resurssi on sallittu, tällöin kyseinen integraatio voisi tuoda myyntilaskuja. Yritykseen ei siis voi lähettää pyyntöjä rajapinnan yli ilman, että yrityksen käyttäjä on sallinut käyttöoikeudet resursseihin. Kumppaneille on toimitettu integraation nimi ja käyttöoikeusavain. Toimitathan käyttöönoton yhteydessä nämä tiedot asiakkaalle. Jos integraatio on tuotteistettu eli se on Netvisor Marketplace:ssa tarjolla, löytyy se integraation nimellä Rajapintaresurssien käyttöoikeudet-sivun “Valmiit integraatiot” hakukentästä. Tuotteistettua integraatiota voi vaihtoehtoisesti hakea myös käyttöoikeusavaimella. Alla esimerkki: Jos integraatio on räätälöity, eli ei-tuotteistettu tai asiakaskohtainen, integraatio löytyy ainoastaan antamalla “Räätälöidyt integraatiot” hakukenttään käyttöoikeusavaimen. Alla esimerkki: Kumppanin tulee tietää mitä resursseja integraatio käyttää, ja asiakkaan pyytäessä, toimittaa lista näistä resursseista asiakkaalle. Tämän tarkoituksena on antaa asiakkaalle mahdollisuus hallita tietoja, joita voidaan tuoda ja noutaa yrityksen Netvisor-ympäristöstä rajapinnan yli. Mikäli asiakas ei ole sallinut integraation käyttämää resurssia, Netvisor palauttaa virheviestin: “SERVICE_ACCESS_ERROR :: Palveluvirhe. Yritys on estänyt pääsyn rajapintaresurssiin: kutsuttu_resurssi”. Esimerkiksi: “SERVICE_ACCESS_ERROR :: Palveluvirhe. Yritys on estänyt pääsyn rajapintaresurssiin: dimensionlist” -> tällöin yrityksen tulee sallia Netvisorin Rajapintaresurssien käyttöoikeudet -sivulla resurssi laskentakohdelistan nouto eli dimensionlist.nv. Ohjelmistorajapinnan käyttöönoton ohjeet asiakkaille löytyvät täältä. OhjeetRajapintaresurssien käyttöoikeudet-sivustolle löytyvät täältä.
toimittajaryhmä olisi hyvä saada rajapinnan kautta, esimerkiksi ostolaskulistauksessa (purchaseinvoicelist.nv). Tai sitten kokonaan oma resurssi toimittajatietojen hakemiseen.