peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Netvisorin mobiilisovellus on palkansaajan luottosovellus

07-12-2020 11:34 (Päivitetty 08-12-2020)
  • 2 Vastaukset
  • 1 kehut
  • 315 Näytöt

Netvisorin mobiilisovellus tulee korvaamaan työajansyötön turvalinkin käytön. Jokainen palkansaaja voi ladata sovelluksen käyttöönsä, jolloin palkansaajia ei ole tarvetta lisätä käyttäjiksi Netvisoriin.

 

Palkansaaja näkee mobiilisovelluksesta omat palkkalaskelmansa, liukumasaldon, käytettävissä olevat lomapäivät ja verokortin tilanteen.

 

Työajan kirjaaminen ja matka- ja kululaskujen syöttäminen on helppoa, ja kulukuitit on helppo lisätä ja kuvata liitteeksi kululaskulle. 

 

Olemme koonnet helpon ohjeen, josta löytyy valmiit  vastaukset sovelluksen hyödyistä, käyttöönotosta ja sen käyttämisestä. Voit jakaa sen suoraan asiakkaillesi. Ohje löytyy täältä. 

 

Netvisormobiilisovellus.png

Kommentit
Anna-Maria Kosonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Anna-Maria Kosonen

Moikka, tähän kehittämisideana olen heittänyt jo aiemmin, että mobiilisovelluksessa pitäisi olla "nappulat", "työaika alkaa", "tauko alkaa", "tauko päättyy" ja "työaika päättyy" (tai millä nimillä  ne nyt sitten ikinä olisikaan. Jotta olisi vielä sujuvampaa käyttäminen. Onkohan tästä kuulunut mitään, onko menossa työlistalle koodareilla? 

tekijä Sini Alamäki

Hei Anna-Maria 

 

Ehdotukseesi kommentoin samoin kuin lokakuussa. Idea on hyvä, mutta tällä hetkellä keskitymme mobiilisovelluksen kehityksessä muihin teemoihin eikä tämä ole aktiivisesti edistettävien asioiden listalla.