peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Arvonlisäverolaskelma - vanhat verokannat pois raportilta

Tila: Käsittelyssä

Arvonlisäverolaskelma  tilisaldoilla on hyvä työkalu, jolla kuukautta päätettäessä voidaan tarkastaa tehtyjä kirjauksia ja niiden oikeellisuutta. Ohjelman käytettävyyttä parantaisi se, että raportille tulostuisivat vain ne verokannat, jotka yrityksellä ovat käytössä.   Vero%:t   10%, 14% ja 24% riittäisivät esim. meidän asiakkaillamme jokaiselle ja muut vero%.t (8,9,12,13,17, 22, 23) tulisi voida parametriohjatusti passivoida.  Ts. niin että verokannat eivät näy ellei toisin erikseen kerrota.

3 kommenttia
GURU ***

Toivoisin myös että vanhat verokannat eivät aukeaisi muissakaan kohdissa automaattisesti (tositteiden tallennus, ostolaskujen tallennus yms.) vetovalikot ovat nyt pitkiä kun riittäisi että suomessa käytössä olevat verokannat olisivat vetovalikossa. Jos taas Netvisorilla tehdään kirjanpitoja jossa tarvitaan muista verokantoja niin ne olisivat aktiivisena yrityksen maakoodin mukaisesti. Virheriski myös pienenee kun ei voi vahingossa valita verokantaa jota ei ole käytössä ao. maassa.

Status changed to: Tila: Käsittelyssä

Hei Helena, 

tuossa toisen idean kohdalla kommentoinkin, että meiltä on tulossa alv-laskelmaan, -ilmoittamiseen ja lähettämiseen pieniä parannuksia. Tämä vanhojen arvonlisäverokantojen poistaminen on siellä mukana.  

CHAMPION ***

Hei, milloin tätä uudistusta voisi odotella ?