peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pasi Tasanen
CHAMPION ***

Arvonlisäveron erityisjärjestelmän (MOSS) raportointiin työkalut kuntoon

tekijä Pasi Tasanen
Tila: Käsittelyssä

Netvisorista puuttuu kokonaan arvonlisäveron erityisjärjestelmän raportointiin tarvittavia työkaluja. Eri alv kannat saa kyllä toimimaan erikseen pyytämällä, mutta itse ilmoitukseen tarvittavien tietojen kerääminen on täysin käsityötä.

Tarvitaan vähintään raportti myynneistä maittain halutulta aikaväliltä, joka sisältää myös veron perusteen ja veron määrän. Tiedot ovat jo Netvisorin tietokannassa olemassa kunhan teette vain raporti kuntoon.

3 kommenttia
Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Pasi,

Emme ole ainakaan tänä vuonna tekemässä muutoksia jotka auttaisivat näiden tietojen ilmoittamisessa. Tuo myyntiraportointiin liittyvä toive voisi toki auttaa monessa muussakin asiassa. Sen toteuttamiseen liittyen olisi vielä kysymys: millaisia rajausehtoja tarvittaisiin? Riittääkö pelkkä maa vai pitäisikö pystyä rajaamaan esim. alv-koodilla?

Pasi Tasanen
CHAMPION ***
tekijä Pasi Tasanen

Hei,

Joo alv-koodi rajaus myös ehdottomasti on hyödyllinen. Tämä tulee muutaman vuoden päästä koskettamaan entistä laajempaa joukkoa Netvisorin asiakkaita, eli pistäkäähän kehitysputkeen jo agendalle. Tavarakauppa kun siirtyy tämän piiriin myös.

Verkkokaupan arvonlisäverotus uudistuu 2019 alkaen | KPMG | FI

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Pasi,

tämä on nyt kirjattu ylös ja tulemme loppuvuoden aikana päättämään mitä muutoksia tämä meillä aiheuttaa.