peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION **

Asiakaskoodin automaattinen luonti

Tila: Backlogissa

Asiakaskoodi pitäisi saada luotoa automaattisesti. Myös asiakasryhmille olisi hyvä olla koodit, joiden perusteella asiakaskoodit luodaan. Esim. jos kuluttaja-asiakasryhmän koodi on 1000 niin ensimmäisen kuluttaja-asiakkaan koodi olisi 1001.

6 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Tämä olikin tuolla muualla jo esillä.. Olen täysin samaa mieltä.

CONTRIBUTOR ***

Lisämaksusta laittavat koodin halutuksi, en tykkää ollenkaan! lisäksi sehä ei päivity itsestään vaan joutuu joka kerta tilaamaan tämän lisäpalvelun kun haluaa koodistoon lisäyksiä uusien asiakkaiden myötä.

Hei Joel,

Tämä on otettu meidän pikkuparannusten listalle.

CHAMPION **

Kiitos!

CONTRIBUTOR **

Onko mitään tietoa missä vaiheessa tässä mennään?

CHAMPION ***

Meinasin laittaa tämän idean toiseen kertaan, mutta näyttikin jo olevan. 

 

Eli saisiko asiakaskoodin luonnin automaattisesti asiakkaille. Numerosarja alkamaan vaikka tuhannesta ja automaattinen numerointi aina kun uuden asiakkaan perustaa. Näitä asiakaskoodeja tarvitsee integraatioissa ja ei ole ihan yksi eikä kaksi projektia kun on jälkikäteen ruvettu naputtelemaan näitä asiakkaille sisään integraatio tarpeiden takia. Ihan turhaa työtä kun tämänkin voisi automatisoida valmiiksi ohjelmiston toimesta.

 

Tämän voisi esimerkiksi laittaa toiminnoksi minkä voi itse kytkeä päälle halutessaan myynnin asetuksista ja numeroinnin aloittava numeron voisi syöttää. Tällöin toteutus myös vanhoihin asiakaslistauksiin olisi mahdollista ilman päällekkäisiä numerosarjoja.