peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Miia Nykänen
CONTRIBUTOR **

Asiakasrekisteri koodin/asiakasnumero järjestykseen!

tekijä Miia Nykänen
Tila: Toteutettu

Vanhassa Netvisorissa kaikki asiakkaat listattuna sai asiakkaat koodin eli numerojärjestykseen ja niin se olisi saatava myös tähän uuteen. Sehän voisi olla valiitavissa että minkä mukaan haluaa listan, aakkos- vai numerojärjesykeen niin kuin jossain muissakin valikoissa on. Meilläkin kun on asiakkaita yli 800 ja jokaisella asiakkalla on oma numeronsa ja joka tulee sen mukaan ensin mille kustannuspaikalle se kuuluu (eli alkaako asiakasnumero esim 300, 400 vai 600) ja sitten vielä onko sopimus- vai keikka-asiakas (3000, 4000 tai esim 6000), joten melkoisen hankalaa on nyt kun vaikka tiettyyn kustannuspaikkaan tulee uusi asiakas niin en näe mitenkään nopeasti että mikä asiakanumero on seuraavana vapaana, koska ovat nyt vain aakkosjärjestyksessä eli numerot ovat sekaisessa järjestyksessä, eikä sitä listausta saa numerojärjestykseen. Vanhanssa versiossa sai vain rullata niitä alaspäin ja katsoa mikä oli viimeisin numero ja siitä seuraava numero sitten tulee luonnollisesti uudelle asiakkaalle. Eli jos tein vaikka kustannuspaikka 300:lle uuden asiakkaan rullasin asiakkaita alaspäin kunnes alkoi 300 numerot ja katsoin että ahaa 367 on viimeisin eli uusi on sitten 368. Nyt tämä ei onnistu mitenkään ellei satu muistamaan juuri tämän kustannuspaikan viimeiseksi lisätyn asiakkaan. Tuo asiakasnumero on kuitenkin melkoisen tavallinen asia asiakasrekistereissä, joten uuden asiakasnumeron luominen ei mielestäni tulisi olla vaikeaa. Koska ohjelma ei myöskään ehdota aina seuraavaa asiakasnumeroa niin täytyisihän se pystyä katsomaan helposti mikä seuraava numer on.

4 kommenttia
Telia Kemppainen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Telia Kemppainen

Samaa numero/koodijärjestystä/järjestyksen valintaa toivoisin asiakasrekisterin lisäksi myös ostojen puolelle toimittajalistaukseen.

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Miia,

Netvisorissa on käytössä tällä hetkellä kaksi erillistä asiakaslistausta. Toinen löytyy myyntiosion alta ja täällä tuota asiakaskoodilla tehtävää järjestämistä ei voi tehdä. Toinen on taas CRM:n (uudessa valikossa Tehtävät) alta löytyvä asiakaslistaus, jossa tuo asiakaskoodilla järjestäminen löytyy.

Olemme tuota myynnin alla olevaa asiakaslistausta uudistamassa kokonaan ja siinä järjestyksen voi vaihtaa minkä tahansa sarakkeen mukaiseksi. Julkaisupäivä tuolle uudelle asiakaslistaukselle on 29.9. tai 6.10.

Miia Nykänen
CONTRIBUTOR **
tekijä Miia Nykänen

Hei,

Kiitos vastauksesta. Teidän tuesta sanottiin ettei sitä asiakaslistausta ole mahdollista saada koodijärjestykseen, että ainoa vaihtoehto on laittaa asiakkaat vielä lisäksi omaan excell-tiedostoon tänne itselle jotta numeroita voi pyöritellä ja kehotti ideoimaan asian tänne.. onneksi tein niin, sillä kerta asiaan olikin ratkaisu! Kiitos sinulle, ohjeistakaa myös tukea neuvomaan tuo toinen paikka koska tuessa sanottiin etten ole ainut joka tätä asiaa kysellyt.

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei Miia!

Uusittu asiakaslistaus on nyt julkaistu, ja voit lajitella asiakkaat Myynnin asiakaslistauksessa myös asiakaskoodin mukaan. Samassa yhteydessä tehtiin toki paljon muitakin lisäyksiä asiakashaussa valittavissa oleviin sarakkeisiin, ryhmittelyyn, massatyökaluihin ja hakutapoihin.