peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Asiakkaan luottotietojen tarkastus

Tila: Aktiivinen

Hei,

Olisiko Netvisoriin saatavilla palvelua, jossa voisi tarkistaa asiakkaan luottotiedot ? Joissakin laskutusohjelmissa tällainen palvelu on käytettävissä.

3 kommenttia

Hei,

 

Aivan suoraan ei saada luottotietoja Netvisoriin, mutta voisiko tämä BackedByCFO -palvelu auttaa asiassa? https://marketplace.netvisor.fi/downloads/backedbycfo-selvita-hetkessa-asiakkaasi-maksukyky/

 

- Kari

CONTRIBUTOR **
(updated by Niko Siponen ‎30-01-2019 09:03 )

Luottotietojen tarkastus ja Asiakastiedon ja Bisnoden tarjoamien valvontapalveluiden integrointi osaksi Netvisoria olisi tervetullut parannus ja helpottaisi luotonvalvonnan toimintaa.

 

Erityisesti luottotietojen tarkastus pääosin yrityksiltä ja miksei myös yksityishenkilöiltä uutta luotollista asiakastiliä avatessa.

 

Ainakin Asiakastiedolla on Valvomo niminen palvelu jossa valvotaan käyttäjän valitsemilla tasoilla palveluun syötettyjen valvottavien muutoksia luottotiedoissa ja maksukäyttäytymisessä sekä muutoksia yrityksen perustiedoissa. 

 

Voisi kuvitella, että kummallakin näistä yrityksistä olisi kiinnostusta edesauttaa integraatiota ja tarjota palveluitaan Netvisorin asiakasmassalle.

CONTRIBUTOR **

Moi,

 

Kirjoitin idean luottotietojen tarkistuksesta, mutta huomasin nyt, että sehän olikin täällä jo. Mukava tietää, etten ole yksin tässä tarpeessa.

 

Tuo Karin BackedByCFO linkki ei johda mihinkään.

 

Asiakastiedon palvelussa on se ongelma, että pitää tietää hetu valmiiksi. Mutta miten hetun saa verkkopalvelussa asiakkaalta tietoonsa varmasti? Pitäisi olla pankkitunnistus, joka on jo Netvisorin sopimusallekirjoitustoiminnossa.

 

Ruvetkaas hommiin tämän ominaisuuden tekemisessä Visma!

 

Petri