peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anne Oksanen
CONTRIBUTOR ***

Ay maksut ja ulosoton tilitykset

tekijä Anne Oksanen
Tila: Arkistoitu

Saisiko ay tilityksiin virheen korjaamis toiminnon. Nyt ei pysty korjaamaan jos vahingossa menee väärälle ajanjaksolle. Jokin huomio paikka johon saisi edes infoa itselle. Esim ajanjakso puutteellinen ja tilisiirtona maksettu osa ay tilityksia. Kuten nyt jouduin tekemään.

Ulosoton tilitys helpommaksi pvm osilta (kaksiviikkoisjaksot). Siitä johtui myös tuo ay vääräpvm tilitys kun ajatukset olivat ulosoton tilityksissä.

1 kommentti
tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Siirrän ehdotuksen arkistoon, mutta voimme kuitenkin palata tähän, mikäli ehdotuksen osalta tilanne muuttuu ja muutos koetaan yleisesti tärkeäksi ja asiakkaidemme toimintaa tehostavaksi.

Tulemme loppuvuoden aikana käymään avoimet ehdotukset tarkemmin läpi sekä päivittämään omat toimintaohjeemme, jotta viestintä kehitysehdotusten suhteen on jatkossa  ajantasaisempaa ja selkeämpää.