peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

EK-palkkatilasto ilmoitus

Tila: Käsittelyssä

Saisiko palkkaohjelmaan raportin, jolla saisi suoraan palkkailmoituksen EK-palkkatilastolle.

4 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen

Tilastokeskuksen kysely on hyvin samantapainen, joten sekin olisi hyvä saada hoitumaan helpommin!

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tavoitteenamme on toteuttaa muutoksia, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakaskunnallemme. Lähestyvän tulorekisterin myötä olemme linjanneet, ettemme lähtökohtaisesti tee kehitystyötä nykyisiin ilmoituksiin vaan tulemme käyttämään tuotekehityksen paukkumme sinne, missä muutosten hyöty on pidempiaikainen.

Tilastokeskuksen raportoinnin osalta emme ole tekemässä raporttia johtuen tästä linjauksesta. Valitettavasti EK:n osalta on vielä epäselvää, miten he tulevat olemaan mukana tiedon hyödyntäjissä. Seuraamme tilannetta ja pyrimme tulorekisterin raporteilla ja henkilöstöraportointia laajentamalla mahdollistamaan raportoinnin nykyistä helpommin samassa yhteydessä kun toteutamme raportointia Tulorekisteriin.

CONTRIBUTOR *

Uutena Netvisor-käyttäjänä olen ensimmäistä kertaa tämän EK:n palkkatilaston äärellä, ja hämmästyksekseni en löydä minkäänlaista vinkkiä, miten lähden tätä tilastoa kokoamaan 😮 Aiemmasta palkkaohjelmasta tilaston pystyi ajamaan suoraan, mutta nytkö lähden keräämään tietoa EK:n verkkolomakkeelle palkkaraporttien kautta??

CHAMPION ***

Näitä on karsittu tulorekisterin vuoksi, mutta siellä oli paljonkin virheitä erinäisistä syistä. Palkanlaskijat kertovat, että ohjelmasta ei enää saa vuosi-ilmoitusraportteja, joista lukuja voisi tarkistaa. Koskahan netvisorin palkkaraportteihin tulee uudistus, että niitä voisi alkaa hyödyntämään?