peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Taina Toikka
CHAMPION **

EScan-aineiston sähköposti yrityskohtaiseksi

tekijä Taina Toikka
Tila: Arkistoitu

Hoidan kolmen yrityksen päivittäiset paperityöt.

Netvisorin eScan on suht kätevä ja nopea tapa siirtää paperimateriaali sähköiseksi, skannaat ja pääset heti käsittelemään Netvisorissa.

Mutta, koska on vain yksi sähköposti johon voi itse lähettää skannatun aineiston (escan@netvisor.fi) niin samasta käyttäjäsähköpostista ei voi lähettää kolmen eri yrityksen

aineistoja. Todella ongelmallinen ratkaisu.

Onko mahdollista, että tuo escan@netvisor.fi muutettaisiinkin toimimaan per yritys? Siis samalla idealla kuin pdf-laskuja voi lähettää suoraan spostiin "y-tunnus"@scan.netvisor.fi?

Näin minäkin voisin samasta skannerista lähettää samalla omalla sähköpostillani jokaisen kolmen yrityksen skannausaineistot ja ne ohjautuisivat oikealle yritykselle.

Nyt voin skannata vain yhden yrityksen materiaalia itse, muiden materiaalin joudun skannaamaan ja lähettämään tuonne y-tunnus-sähköpostiin, josta ne tulee ostoreskontraan, jollain viiveellä. Mutta esim. käteiskuitteja en saa sitä kautta lainkaan, vielä en ole ratkaissut kuinka ne laitan Netvisoriin, paitsi siltä yhdeltä yritykseltä jolla tämä eScan ekana otettiin käyttöön.

2 kommenttia
Taru Heinonen
CHAMPION ***
tekijä Taru Heinonen


Oletko kokeillut eScan käsittelyssä rivin lopussa olevasta pudotusvalikosta kohtaa "siirrä aineisto toiselle yritykselle",
auttaisiko tämä ongelmaasi ainakin siltä osin, että saisit aineiston oikealle yritykselle.

Taina Toikka
CHAMPION **
tekijä Taina Toikka

Saattaisipa ainakin jonkun verran auttaa.

Muistelin nähneeni jonkun tuollaisen, taisi olla silmät vialliset, kun en sitten pikaisella etsimillä enää löytänytkään.

Onhan tuo vähän hömö tapa toimia mutta parempi kuin ei mitään, kiitos vinkistä Hymiö Onnellinen