peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

Ergonomia!

Tila: Arkistoitu

Laitan vielä uudelleen tämän ergonomia kehitysidean kun vanhassa lukee vihreässä ruudussa KÄSITTELYSSÄ jolloin siihen lisätyt kommentit eivät näköjään enää nouse näkyviin.

14.07.17

Toivoisin että Netvisorin kehityksessä paneuduttaisiin enemmän ergonomiaan ja turhaan toistuvien tehtävien eliminoimiseen. Nyt hiirenkäyttö on runsasta ja sivuja joutuu rullailemaan paljon. Tilankäytön järkevällä asettelulla ja turhien/ylisuurien kenttien poistolla voidaan rullailua vähentää huomattavasti. Hiirtä käytetään joka välissä ja paljon, on monta kohtaa missä voitaisiin lisätä esim. enterin käyttöä, samoin hiiren kohdistus tapahtuu joskus tosi pieniin kohtiin.

Kehitystyössä voisi myös nämä työterveyteen vaikuttavat toimet olla ihan joka vaiheessa ja koko ajan huomioituna, vaikutus koskee valtavaan määrään ihmisiä/työtunteja.

12.01.17

Palaan taas tähän ergonomia asiaan kun niin ison työn takana pieninkin muutos.

Kun esimerkiksi lisätään liitteitä tositteelle niin TALLENNA LIITTEET voisi toimia myös enterillä, nyt pitää hiirellä sekin hyväksyä, miksi?

Samoin edelleenkään ei kertatiliöintiä voi enterillä hyväksyä, miksi?

Nämä vain nyt pienenä esimerkkinä. Onko niin paljon kaikkea korjattavaa ettei kukaan ehdi tähän puuttua vaikka tuossa vihreässä ruudussa lukee KÄSITTELYSSÄ?

1 kommentti
Status changed to: Tila: Arkistoitu

Hei Tuula, 

arkistoin tämän ergonomiaa koskevan asian täältä, sillä olemme käyneet keskusteluja myös suoraan tästä asiasta. Ergonomian huomioiminen on tärkeää ja pyrimme sen ottamaan kehityksessämme huomioon.