peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Erillisilmoitus / valinta mille kuukaudelle

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Kun menee tekemään esim. tammikuun erillisilmoitusta heti helmikuun alussa, tarjoaa vetopalkki meneillään olevaa kuukautta, eli helmikuuta. Yrittäjät saattavat siis tehdä väärän ilmoituksen, jos eivät ole tarkkoina (kuten jo huomattiin, näin kävi monelle siitä huolimatta, että lähettämässäni ohjeessa alleviivasin, että kuukausi pitää muuttaa...)

 

Oletusnäkymän pitäisi mielestäni olla se viimeisin lähettämättä oleva kuukausi!

1 kommentti
Helena Lindell1
CHAMPION ***
tekijä Helena Lindell1

Olen samaa mieltä siitä, että ohjelman pitää "haistella" tilannetta eikä kaavamaisesti kalenterin perusteella olettaa jotain.

Tämä sama ominaisuus on ohjelmistossa laajemminkin.

Erillisilmoituksessa ei riitä se, että alasvetovalikosta valitaan oikea kuukausi.  Kuukausi pitää myös huomata päivittää.

Koska tulorekisteri-ilmoittaminen on tullut jäädäkseen, tulisi tähän toimintoon saada sellainen korjaus ettei tahattomia virheitä pääse syntymään.

 

Kun tarkastellaan palkkatietoilmoituksia, on usein tarkastelukulmana kuukausi. Esim. tänään ohjelma tarjoaa aikaväliä 3.2 - 3.3.2019.  Käyn läpi jokaisen asiakkaan ilmoitukset helmikuulta ja jokaisen kohdalla ensin vaihdan tarkastelujakson. 

Olisi tarpeen olla mahdollisuus tarkastella ilmoituksia myös kalenterikuukausittain ilman, että kalenteria pitää joka välissä muokata.