peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Etusivu käyttäjän mukaan

Tila: Toteutettu

Tällä hetkellä yrityksen vaihdon jälkeen, näkyy "Taloushallinto" otsikon alainen näkymä (Esim. kassavirtalaskelmat ym).

Olisi hyvin kätevää mikäli etusivun näkymä määräytyisi käyttäjän mukaan, eli esim. palkanlaskijalle näkyisi automaattisesti "Palkat" palkin takaa avautuva seuranta näkymä.

Voisi lisätä esim. käyttäjän perusasetuksiin?

8 kommenttia
CHAMPION *

Samaa mieltä. Vaikka valittu etusivu onkin vain yhden ylimääräisen klikkauksen päässä, se on yksi klikkaus liikaa. Tämä koskettaa jokaista käyttäjää ja jokaista aktiivisen yrityksen vaihtamista, joten käyttäjäkokemukseen panostavan järjestelmän tulisi huomioida käyttäjäkokemusta oleellisesti parantava pieni automaatio.

CONTRIBUTOR ***

Ylipäätään käyttäjän pitäisi ITSE pystyä muokkaamaaan etusivu haluamakseen.

Itse haluaisin nähdä Velvoitteet ruudun aina yläosassa, nyt se jää ruudun pienuuden takia alas piiloon ja jää monesti tarkistamatta.

CHAMPION *

Haluaisin, että käyttäjä voisi viilata käyttöliittymän itselleen. Kassavirtalaskelma ottaa liian suuren huomion ja niillä yrityksillä, joilla ei ole myyntiosio käytössä tuloja ei näy tulopuolella, jolloin näkymä on aivan turha. Kyllä kassavirtalaskelmalla pitää näkyä tulotkin myyntitileiltä.

CHAMPION *

Näyttää siltä, että on vielä paljon käyttäjiä, jotka käyttävät edellistä käyttöliittymäversiota. Kunnes näiden käyttäjien on siirryttävä uuteen versioon lähiaikoina, jonka jälkeen saamme ehkä enemmän kriittisiä käyttäjiä uudesta käyttöliittymästä. Minä olen ollut uuden käyttöliittymän käyttäjä alusta alkaen ja olen tiedostanut osaltani lisätoiveet tästä käyttöliittymästä.

Uusia Netvisor käyttäjiä tulee jatkuvasti lisää ja toiveet kasvaa ohjelman osalta. Uskon, että saamme jatkoa hyvälle ohjelmalle. Meidän on osattava perustella riittävän hyvin toiveemme, jota kannattaa riittävän moni käyttäjä. Mietitään tarkasti mistä kirjoitetaan. Asia pitää argumentoida hyvin.

Hei,

aloitusnäkymien muokattavuus on tulossa mahdolliseksi kaikille käyttäjille, jonka jälkeen ei tarvitse käyttäjän roolin mukaan "arvata" hänelle sopivaa sisältöä.

CHAMPION *

milloin? ja näkyykö jossain roadmappiä aikatauluineen?

CHAMPION *

eikös tämä ole jo toteutettu, vai onko jotain muitakin muutoksia vielä tulossa?

Huomenta Frank,

pahoittelut, että unohtunut päivittää tämän tilannetieto. Muokkaus-ominaisuudet ovat tosiaankin muuten jo valmiit, mutta yksi custom-widget​, jolla saadaan "muistilappu" aikaiseksi, on vielä tulossa. Siitä en osaa vielä tarkempaa aikataulua sanoa, mutta aikataulun pitäisi tarkentua ensi kuun aikana.