peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

HRM Palkkatodistus

Tila: Backlogissa

Palkkatodistus on ihan perusasioita palkanlaskennassa eli olisi jo aika saada netvisoriin kunnollinen palkkatodistus, jonka saisi suoraan ohjelmasta. Nykyinen on käyttökelvoton, kun siinä näkyy aivan liian tarkasti kaikki mm. ulosotot yms.

7 kommenttia
CHAMPION **

no tod. on ihan peruskauraa tämä

Olen täysin Ninan kanssa samaa mieltä, Netvisorin palkkatodistus on käyttökelvoton. Jouduin itse hiljattain kirjoittamaan palkkatodistuksen Wordillä, koska NV:sta tulostetussa oli summia moneen kertaan ja lisäksi oli paloitellut vuoden 2015 aikaan ennen heinäkuuta ja sen jälkeen.... en ymmärrä miksi, sitä en ollut tulostusasetuksissa todellakaan pyytänyt.

CONTRIBUTOR **

Eikä tyj.fi:n palkkatodistus suoraan Netvisorista olisi ollenkaan huono homma. Harvemmin muita palkkatodistuksia on tarvinnut.

CONTRIBUTOR **

Hei,

ehdottomasti samaa mieltä, että tulostettava palkkatodistus olisi tärkeä osa saada NV.

Sanna

CONTRIBUTOR **

Hei,

palkkatodistus on myös siinä tapauksessa käyttökelvoton jos työntekijällä on useampi työsuhde perustettuna samalla työantajalle.

Ehdottomasti pitäisi päästä muokkaamaan tuota todistusta!

-Tanja-

CONTRIBUTOR ***

Moi,

Tai palkkalaskelmasta voisi tehdä informatiivisemmän, jolloin se kävisi palkkatodistuksesta.

-L

CONTRIBUTOR ***

Hei.

 

Kuulemani palautteen mukaan kaikki viranomaistahot (KELA, TYJ, ammattiliitto, tms.) eivät aina edes hyväksy Word/Ecxel tms. Office-työkalulla tehtyä palkkatodistusta vaan vaativat suoraan järjestelmästä tulostetun todistuksen (kaiketi väärinkäyttöjen estämiseksi). Mutta nyt kun ainoa työkalu palkkatodistuksen tulostamiseen on Netvisorin oma palkkatodistus -raportti, on tilanne melko kestämätön.

 

Todistusten tekeminen käsin on myös melko työlästä, kun Netvisor sisältäisi jo pitkälti kaikki tiedot sen koostamista varten. Raportin muotoa pitäisi vain päivittää järkevämmäksi ja enemmän muokattavaksi. Toivottavasti tähän saataisiin pian parannus, koska tätä on toivottu jo useamman vuoden ajan.