peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Nina Hyvärinen
CONTRIBUTOR **

HRM Palkkatodistus

tekijä Nina Hyvärinen
Tila: Backlogissa

Palkkatodistus on ihan perusasioita palkanlaskennassa eli olisi jo aika saada netvisoriin kunnollinen palkkatodistus, jonka saisi suoraan ohjelmasta. Nykyinen on käyttökelvoton, kun siinä näkyy aivan liian tarkasti kaikki mm. ulosotot yms.

7 kommenttia
Timo Joronen
CHAMPION **
tekijä Timo Joronen

no tod. on ihan peruskauraa tämä

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Olen täysin Ninan kanssa samaa mieltä, Netvisorin palkkatodistus on käyttökelvoton. Jouduin itse hiljattain kirjoittamaan palkkatodistuksen Wordillä, koska NV:sta tulostetussa oli summia moneen kertaan ja lisäksi oli paloitellut vuoden 2015 aikaan ennen heinäkuuta ja sen jälkeen.... en ymmärrä miksi, sitä en ollut tulostusasetuksissa todellakaan pyytänyt.

Terri Paju
CONTRIBUTOR **
tekijä Terri Paju

Eikä tyj.fi:n palkkatodistus suoraan Netvisorista olisi ollenkaan huono homma. Harvemmin muita palkkatodistuksia on tarvinnut.

Sanna Mustajärvi
CONTRIBUTOR **
tekijä Sanna Mustajärvi

Hei,

ehdottomasti samaa mieltä, että tulostettava palkkatodistus olisi tärkeä osa saada NV.

Sanna

Tanja Järviö
CONTRIBUTOR **
tekijä Tanja Järviö

Hei,

palkkatodistus on myös siinä tapauksessa käyttökelvoton jos työntekijällä on useampi työsuhde perustettuna samalla työantajalle.

Ehdottomasti pitäisi päästä muokkaamaan tuota todistusta!

-Tanja-

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Moi,

Tai palkkalaskelmasta voisi tehdä informatiivisemmän, jolloin se kävisi palkkatodistuksesta.

-L

Markus Peltola
CONTRIBUTOR ***
tekijä Markus Peltola

Hei.

 

Kuulemani palautteen mukaan kaikki viranomaistahot (KELA, TYJ, ammattiliitto, tms.) eivät aina edes hyväksy Word/Ecxel tms. Office-työkalulla tehtyä palkkatodistusta vaan vaativat suoraan järjestelmästä tulostetun todistuksen (kaiketi väärinkäyttöjen estämiseksi). Mutta nyt kun ainoa työkalu palkkatodistuksen tulostamiseen on Netvisorin oma palkkatodistus -raportti, on tilanne melko kestämätön.

 

Todistusten tekeminen käsin on myös melko työlästä, kun Netvisor sisältäisi jo pitkälti kaikki tiedot sen koostamista varten. Raportin muotoa pitäisi vain päivittää järkevämmäksi ja enemmän muokattavaksi. Toivottavasti tähän saataisiin pian parannus, koska tätä on toivottu jo useamman vuoden ajan.