peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

HRM, Tyel

Tila: Ei toteutettavissa

Vakuutusilmoituksia voi suoraan lähettää vain Eteraan. Olisko mahdollista saada linkitykset muihinkin vakuutusyhtiöihin?

Helpottaisi jos ilmoitukset voisi lähettää myös muihin vakuutusyhtiöihin suoraan netvisorista.

6 kommenttia

Terve,

Olemme päättäneet, että luomme yhteydet myös muihin vakuutusyhtiöihin kuin Eteraan. Valitettavasti emme voi vielä luvata, että saamme yhteydet rakennettua heti alkuvuodeksi 2016, mutta yhteydet saamme kuntoon kyllä vuoden 2016 aikana.

Nythän Netvisorista on saanut aineiston ulos, ja käyttäjä on erikseen vakuutusyhtiöiden verkkopalveluissa ladannut aineiston vakuutusyhtiön käyttöön. Äänestystulos osoittaa, että tämä ei ole riittävän tehokas toimintamalli. Laitamme täten asian kuntoon.

Kiitos paljon aktiivisuudesta ja hyvästä ideasta.

T: Janne

CONTRIBUTOR ***

Hienoa Hymiö Onnellinen

Tähän kehitysehdotukseen liittyen:

Tulorekisteri tulee korvaamaan 2018 jälkeen koko TYEL-ilmoittamisen käytännön vakuutusyhtiöihin. Tämä uudistus vaikutti meidän tuotekehityksen priorisointiin eikä tätä muutosta otettu 2016 kehityslistalle, vaikka vuonna 2015 tätä kaavailtiinkin. 

Panostamme erityisesti sellaisiin toimenpiteisiin, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakkaillemme. Nämä uudistukset olisivat vaatineet paljon kehitystyötä ja muutoksen hyödyntämisen aika olisi jäänyt varsin lyhyeksi, joten emme lähteneet viemään tätä uudistusta eteenpäin.

Asiakkaamme voivat jatkossakin toimittaa TYEL-ilmoituksen tiedot suoraan Eteraan tai ladata tekstitiedoston, joka toimitetaan vakuutusyhtiöön.

CONTRIBUTOR **

Hei,

Vakuutusyhtiömme ehdotti siirtymistä kuukausi-ilmoittajaksi vuoden 2017 alusta. Onko tietoa, että koska ilmoituksia voi lähettää suoraan Netvisorista muihinkin vakuutusyhtiöihin kuin Eteraan?

Hei Jari

Kuten tuossa yläpuolella kerroinkin, emme tule toteuttamaan suoraa lähetystä muihin vakuutusyhtiöihin vain TYEL-ilmoituksen osalta. Puolentoista vuoden kuluttua kun TYEL ilmoitetaan osana tulorekisteriaineistoa, on ilmoitus automaattinen riippumatta vakuutusyhtiöstä.

CONTRIBUTOR **

Asia selvä, kiitos tiedosta.