peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Miinala
CONTRIBUTOR ***

HRM, Tyel

tekijä Kirsi Miinala
Tila: Ei toteutettavissa

Vakuutusilmoituksia voi suoraan lähettää vain Eteraan. Olisko mahdollista saada linkitykset muihinkin vakuutusyhtiöihin?

Helpottaisi jos ilmoitukset voisi lähettää myös muihin vakuutusyhtiöihin suoraan netvisorista.

6 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Terve,

Olemme päättäneet, että luomme yhteydet myös muihin vakuutusyhtiöihin kuin Eteraan. Valitettavasti emme voi vielä luvata, että saamme yhteydet rakennettua heti alkuvuodeksi 2016, mutta yhteydet saamme kuntoon kyllä vuoden 2016 aikana.

Nythän Netvisorista on saanut aineiston ulos, ja käyttäjä on erikseen vakuutusyhtiöiden verkkopalveluissa ladannut aineiston vakuutusyhtiön käyttöön. Äänestystulos osoittaa, että tämä ei ole riittävän tehokas toimintamalli. Laitamme täten asian kuntoon.

Kiitos paljon aktiivisuudesta ja hyvästä ideasta.

T: Janne

Kirsi Miinala
CONTRIBUTOR ***
tekijä Kirsi Miinala

Hienoa Hymiö Onnellinen

tekijä Sini Alamäki

Tähän kehitysehdotukseen liittyen:

Tulorekisteri tulee korvaamaan 2018 jälkeen koko TYEL-ilmoittamisen käytännön vakuutusyhtiöihin. Tämä uudistus vaikutti meidän tuotekehityksen priorisointiin eikä tätä muutosta otettu 2016 kehityslistalle, vaikka vuonna 2015 tätä kaavailtiinkin. 

Panostamme erityisesti sellaisiin toimenpiteisiin, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakkaillemme. Nämä uudistukset olisivat vaatineet paljon kehitystyötä ja muutoksen hyödyntämisen aika olisi jäänyt varsin lyhyeksi, joten emme lähteneet viemään tätä uudistusta eteenpäin.

Asiakkaamme voivat jatkossakin toimittaa TYEL-ilmoituksen tiedot suoraan Eteraan tai ladata tekstitiedoston, joka toimitetaan vakuutusyhtiöön.

Jari Viljanmaa
CONTRIBUTOR **
tekijä Jari Viljanmaa

Hei,

Vakuutusyhtiömme ehdotti siirtymistä kuukausi-ilmoittajaksi vuoden 2017 alusta. Onko tietoa, että koska ilmoituksia voi lähettää suoraan Netvisorista muihinkin vakuutusyhtiöihin kuin Eteraan?

tekijä Sini Alamäki

Hei Jari

Kuten tuossa yläpuolella kerroinkin, emme tule toteuttamaan suoraa lähetystä muihin vakuutusyhtiöihin vain TYEL-ilmoituksen osalta. Puolentoista vuoden kuluttua kun TYEL ilmoitetaan osana tulorekisteriaineistoa, on ilmoitus automaattinen riippumatta vakuutusyhtiöstä.

Jari Viljanmaa
CONTRIBUTOR **
tekijä Jari Viljanmaa

Asia selvä, kiitos tiedosta.