Anonymous
Entinen jäsen

Henkilön taakse enemmän kuin 1 kotikustannuspaikka

tekijä Anonymous
Tila: Backlogissa

Henkilöiden taakse pitäisi ehdottomasti saada laitettua jakokäyrä, jos esim. palkkakustannukset joka kuukausi jaetaan 50% admin ja 50% asiakastyö.

Tällä hetkellä mahdollista on laittaa vain 1 kustannuspaikka.

6 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Tämä olisi todella tarpeen, nykyään yritykset haluavat seurata yhä tarkemmin kustannuksiaan kustannuspaikoittain. Tällä hetkellä vie todella paljon aikaa syöttää jakokäyrä jokaisen palkanlaskijan taakse erikseen.

tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tulemme käyttämään ensi vuonna aikaa koko palkanlaskentaprosessin kehittämiseen tuntien kirjaamisesta hyväksynnän ja laskennan kautta aina velvoitteisiin asti. Tällöin tulemme käymään läpi myös tätä kotikustannuspaikan käsittelyä, joka tehostaisi kustannuslaskennan prosessia automaattisemmaksi nykyisestä. 

Miika Toivonen
CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

Onhan tämä siellä kehityslistalla, suhteellisen pienenä toimenpiteenä mielellään kärkipäässä? Joka kuukausi jaetaan jakokäyrää joko kolmeen tai kahteen osaan käsipelillä. Tuskallista!

tekijä Sini Alamäki

Hei Miika

Kehitystoive on edelleen listalla mukana. Priorisoimme tulorekisterin edellyttämät muutokset ohi palkanlaskentaprosessin kehittämisen, jotta voimme varmistua olevamme hyvin aikataulussa tulevaa vuotta ajatellen sekä tarjota kaikille pakolliset muutokset jo hyvissä ajoin omaksuttaviksi myös asiakkaillemme.

Kehitystoiveissa usein pieni näkyvä muutos edellyttää suurta työtä konepellin alla ja tästä on kyse nytkin. Muutos on selkeästi laajempi kuin, mitä näkyviin tulee. Meidän tulee muutoksessa ottaa huomioon laskentakohteen valitsemisen lisäksi kaikki paikat, joissa laskentakohteita käytetään laskennassa, jotta muutos tulee toimimaan halutusti. 

Raipe03
CONTRIBUTOR *
tekijä Raipe03

Hei,

 

milloin tämä ominaisuus on tulossa - olisi tärkeää saada henkilön taakse tallennettua useita (tarvittaessa kymmeniä) vakiokustannuspaikkoja prosentteineen. Mielellään lisäksi tai vaihtoehtoisesti, jakokäyräkentässä tulisi olla mahdollisuus tallentaa palkkojen vyörytyssääntöjä (vastaavanlainen valikko kuin tositteiden vyörytyssäännöt), joista voisi valita säännön palkanlaskentakohtaisesti. Niin ei tarvitsisi joka palkanlaskennassa käsin tallentaa jakokäyrällä kustannuspaikkoja ja prosentteja.

 

A20
CONTRIBUTOR *
tekijä A20

Hei,

 

Yksi kustannuspaikka / työntekijä on todella vähän. Palkkojen oikaisussa vaikkakin neljännesvuosittain menee kohtuuttomasti aikaa. Jakokäyrän käyttäminen on vaivalloista, kun sinne tallennetut kustannupaikkatiedot ja -prosentit eivät ole pysyviä. Jakokäyräidea sinänsä on hyvä, mutta tietojen tulisi olla käytettävissä palkkakaudesta toiseen ilman jatkuvaa uudestaan syöttämistä.