peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION ***

Kahteen vuoteen ei ole tapahtunut tälle asialle mitään / Tarkistamattomat tiliöinnit - laajemmat valinta/rajausmahdollisuudet

Tila: Toteutettu

Kaipaisin tarkistamattomat tiliöinnit näkymään enemmän valinta/rajausvaihtoehtoja. Asiakkaanani on tällä hetkellä yhdistyksiä joilla on myös arvonlisäverovelvollista toimintaa. Tiliöintejä olisi helpompi käydä läpi jos voisi rajata tositteita tulosyksikön mukaan (tässä tapauksessa tulosyksikkö ottaa kantaa alvilliseen ja alvittomaan toimintaan). Ja olisi aivan mahtavaa jos tositteet voisi rajata valinnoilla tulosyksikkö + päivämääräväli. Tällä hetkellä näkymä on aika sekava, vaikka käytän olemassaolevia rajauksia eli tositelajia ja nousevaa päivämäärää.

7 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Hei, rajausvaihtoehdot olisi mukava ominaisuus. Kaipaisin erityisesti rajausmahdollisuutta toimittajan mukaan.  On paljon sellaisia toimittajia joilla on automaattitiliöinti päällä ja tiliöinnit on aina ok -> nämä voisi kuitata helposti pois tarkistamattomista.

CONTRIBUTOR **

Hei, toimittajarajaus olisi hyödyllinen juuri tuon automaattitiliöinnin vuoksi. Toimittajaryhmän valintakin voisi olla hyödyllinen ja sen käyttöä voisi jopa harkita laajentavansa.

CHAMPION ***

Itse olen kaivannut lisäksi päivämäärä rajausta varsinkin kun tarkistettavia laskuja on kerralla paljon.
Se on vain helpompi tarkistaa lyhyt lista jonka voi kerralla merkata hyväksyttäväksi kun toteaa sen olevan kunnossa. Toki pitkänkin listan voi kerralla hyväksyä, mutta riski siihen että joku tiliöinti jäi tarkistamatta on suurempi.

CHAMPION ***

Tämä tuntuu taas ajankohtaiselta kun tiliöintejä on kertynyt. Tämä tilitoimistotyökalu on nyt valitettavasti jäänyt versioon 1.0, kurjaa kun yksi tärkeimmistä toiminnoista.

CHAMPION ***

Nostelen tätä samaa ketjua vuodesta toiseen. Kahteen vuoteen tälle asialle ei ole tapahtunut mitään, vaikka on tilitoimistotyökaluista yksi tärkeimmistä! Työaika tehostuisi huomattavasti kun olisi enemmän rajausmahdollisuuksia. Edes päivämääräväli helpottaisi hommaa kun voisi rajata tapahtumat kuukausitasolle.

Moi Kati!

Kuulumisia tämän ehdotuksen osalta: nyt on mahdollista rajata tarkistamattomia tiliöintejä kirjauspäivämäärällä:

CHAMPION ***

Jee, kiitos!! Toiminto helpottaa hommaa aika paljon.