peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Kaikki työntekijän palkkalaskelmat näkyviin kerralla

Tila: Aktiivinen

Olisiko Netvisorissa mahdollisuutta saada toimintoa jolla saisi valittua kaikki työntekijän takana olevat palkkalaskelmat kerralla tulostettavaksi / aukaistavaksi yhdeksi tiedostoksi näytölle (muodostuisivat siis aikajärjestyksessä peräkanaa selattavaksi)?

Tämä helpottaisi useissa asioissa ettei tarvitsisi aukoa kaikkia palkkalaskelmia yksitellen auki.

13 kommenttia
CONTRIBUTOR *

Olisi todella hyvä toiminto!

CHAMPION ***

Tuota on toivottu ainakin pari vuotta..

 

https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Useamman-palkkalaskelman-tulostusmahdollisuus-kerra...

 

Kannatusta on jo niin että asian pitäisi päästä työpöydälle.

 

CHAMPION ***

On monasti tarpeen !

Hei Outi!

 

Kiitos ehdotuksestasi! Otamme tämän huomioon palkanlaskentaa kehittäessämme. Tarkkaa toteutusajankohtaa en tällä hetkellä osaa tälle vielä kertoa. Seuraamalla viikoittain julkaisutiedotteita, saat tiedot uusista ominaisuuksista.

CHAMPION *
varsin tarpeellinen esitys, tulostettavien eteen vain valintaruutu, joista voisi valita tulostettavat tai tallennettavat palkkalaskelmat.
CHAMPION *
hyvä esitys

Hyvä idea, kiitos Outi.

 

Meillä on jossain vaiheessa palkkalaskelmanäkymä uudistettavana ja siinä yhteydessä arvioimme varmasti tällaisen toiminnallisuuden lisäämistä.

CONTRIBUTOR ***

Juuri tämä mitä Jukka esitti!! Eli valintaruutu josta voi klikata haluamansa auki tulostaa/tallentaa, myös VALITSE KAIKKI - nappi. Sen voisi kyllä mielestäni tehdä vaikka heti kiitos!  Onhan se jo laskuilla ja tuotteillakin..

                                        

CHAMPION **

pakko saada tämä, erinomainen lisäys ja nopeasti

Hei

 

Voisitteko vähän tarkemmin avata tätä tarvetta, eli mitä tietoja laskelmilta tarkistetaan? Useissa tilanteissa?
Voisiko tässä toimia ratkaisuna joku raportti, vai pitääkö laskelman nimenomaan olla PDF-muodossa / tulostettuna?  Kiitos:)

CHAMPION ***

Hei,

 

Mielestäni tässä ei ole olennaista se, mitä tietoja tai tarpeita varten kukakin pdf-pötkön haluaa ja tarvitsee. Yhteisenä nimittäjänä näissä yli kolmen vuoden aikana esitetyissä kommenteissa on se, että tällainen tulostusmahdollisuus on paljon toivottu ominaisuus, jolla saadaan moni tyytyväiseksi. Eikä luulisi olevan kovin hankala tai aikaaviepä asia toteuttaa?

CONTRIBUTOR *

Olen aivan samaa mieltä Miikan kanssa - tarpeet voivat olla mitkä tahansa, tätä olisi silti aivan mahtavaa saada toimimaan.

CONTRIBUTOR ***

Tilanteita on hyvin monia ja erilaisia joissa juuri nimen omaan palkkalaskelmia tarvitaan useilta peräkkäisiltä kuukausilta joten mielestäni ei ole toimiva ratkaisu joku raportti, koska muoto on täysin eri kuin palkkalaskelmassa.