peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ida Ketola
CHAMPION ***

Kassa-alennuksen tietojen syöttö manuaalisesti

tekijä Ida Ketola
Tila: Aktiivinen

Hei,

Kassa-alennuksia pitäisi mielestäni uudistaa. Nyt kassa-alennuksia varten pitää tehdä aina maksuehto, jota ale vastaa. Toimittajat eivät kuitenkaan toimi näin säännön mukaisesti. Kassa-alepäivät pitäisi pystyä syöttämään laskulle manuaalisesti samoin kuin ale prosenteissa koko laskun summasta JA vaihtoehtoisesti kiinteä kassa-alesumma. Toivotaan myös kahden ale-prosentin ja aikavälin asettamismahdollisuutta, jolla erottautuisi kilpailijoista.

 

Esimerkkeinä; Keskon laskuissa kassa-alepäivät heittelevät laskusta toiseen, alepäiviä on usein kaksi, eikä kukaan voi tehdä niin montaa maksuehtovaihtoehtoa, että Netvisorin käyttö tällaisille yrityksille kannattaisi. 

Toisena esimerkkinä toimittajat, jotka antavat kassa-alennuksen vain tietyistä tuotteista. Kun Netvisor laskee kassa-alen koko laskun summasta, on aina tehtävä mittavia manuaalisia korjauksia. Tässä tullaan myös siihen, että kustannuspaikka tuolle kassa-alelle pitäisi määrittyä tuoterivin perusteella.

 

Näitä kassa-aleja on erityisesti tuotannon/rakentayritysten keskuudessa, joissa kustannuslaskenta on erityisen tarkkaa. Toivotaan siis työkaluja ohjelman sisälle vastaamaan tähän tarpeeseen.