peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION ***

Kertatiliöinti ostolaskuautomaatioon

Tila: Aktiivinen

Toisinaan tulee laskuja missä rivimäärä on aivan hervoton ja näihin on kätevä kertatiliöinti toiminnallisuus, etteivät kaikki rivit päädy kirjanpidon vienneiksi. Tämä täytyy saada myös ostolaskuautomaatioon valinnaksi, jotta nämä laskut voisi myös automatisoida.

6 kommenttia

Jani Korhola

Mikä aikataulu automaatiossa on kertatiliöinnille? En itsekään viitsisi laittaa automaatiosääntöä päälle jos joutuu joka ostolaskun palauttamaan tuon vuoksi käsittelemättömäksi ja tiliöimään manuaalisesti uudelleen. Esim. puhelinlaskuissa ei ole mikään ihme jos laskulla on 300 riviä, pääkirja onkin sitten aika villin näköinen varsinkin jos joka rivi vyörytetään vaikka viidelle eri kustannuspaikalle.

Hei Tuula,

Kertatilöinti tullaan toteuttamaan automaatioon sitten kun meillä on riittävästi aikaa mahdollistaa myös kertatiliöinnin peruuttaminen. Tällä hetkellä tuo peruuttaminen ei ole mahdollista ja se vaatii hieman enemmän työtä meiltä jotta se saadaan toteutettua. Tämä peruuttamisen mahdollisuus on muutamien yritysten kanssa käydyn keskustelun perusteella katsottu toiminnallisuudeksi joka pitää mahdollistaa tässä samassa yhteydessä. Ja tämä siis virheiden varalta, sillä tällä hetkellä kertatiliöinnissä sattuneen virheen korjaaminen voi osoittautua todella työlääksi.

Onko tähän antaa aikataulua?

Aika harvoin tulee laskuja joissa on vain yksi rivi.

Lisäksi toivon että kertatiliöinnin saisi hyväksyttyä Enterillä, varsinkin jos siihen tulee peruutusominaisuus niin siihen ei varmaan enää ole mitään estettä.

CONTRIBUTOR **

Onko tämä aihe edistynyt Netvisorin puolelta? Mielestäni tämä on ehdoton ominaisuus ostolaskuautomaation laajempaan käyttöönottoon. En tiedä miten laajassa käytössä tuo kertatiliöinti yleisesti on, mutta itselläni ei ole intressiä alkaa täyttämään pääkirjaa yhden laskun osalta kymmenillä tai sadoilla riveillä...

CONTRIBUTOR *

Kertatiliöintiä kaipaan minäkin. Muuten pääkirjalla on kolmannes turhaa. Mikä tämän aikataulu on?