peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Kirjanpidon raportointi kuntoon

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Hei,
Käytämme Netvisoria tilitoimistossa ja meille olisi ensiarvoisen tärkeää että saamme tuloslaskelman vertailutiedot itse määrittelemiltämme ajanjaksoilta.

Useat asiakkaamme haluavat tuloslaskelman vertailutiedoksi esim. koko edellisen tilikauden, edelliset kolme kuukautta tai edelliset kolme vuotta.

Aikaisemmin käyttämässämme Visma Nova -ohjelmistossa tämä on toteutettu erittäin hyvin, koska siellä on mahdollista määrittää nämä vertailutietojen ajanjaksot täysin haluamallaan tavalla. Kukaan meistä ei varmasti halua lisää manuaalista työtä tässä kohtaa tai maksaa erillisestä johdon raportointi-osiosta kun tuloslaskelma vertailutietoineen on selkeästi osio jonka pitäisi kuulua taloushallinto-ohjelmiston perustoimintoihin.

Onko tähän olemassa jo toimiva ratkaisu vai olisiko tässä kehittämisen paikka?

4 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Netvisorin raportointi perustuu ideologiaan, jossa raportointia voidaan tehdä yhteen päivään ja tilikausirajat ylittäen joustavasti. Vastaavasti raportointityökalumme ei tue dynaamista sarakkeiston valintaa. Vaatimus on hyvä, mutta ainakaan lyhyellä aikajänteellä emme voi muuttaa raportointimme perustaa.

T: Janne

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Kiitos vastauksesta!

Mielestäni on todella hyvä, että tarkasteltavan jakson voi valita vapaasti ja yhden päivän tarkkuudella.

Lähinnä ongelmaksi on muodostunut se, että käyttäjä voi määritellä vain ensimmäisen raportissa näkyvän sarakkeen aikavälin.

Mielestäni raportoinnin joustavuutta tukisi hyvin se, että käyttäjä voisi valita näkyviin ja määritellä useampia sarakkeita vapaasti haluamallaan aikavälillä.

Terv.

Kati Pokkinen

Bigge Oy

CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Raportointinäkymä on liian tukossa. Asiakkaan on joskus vaikea hahmottaa lukuja varsinkin silloin kun kirjanpidon luvut ovat suuria. Voisiko saada valintaa, missä esim muutosvertailutiedot (prosentit) saisi pois kokonaan ja näkyisi pelkästään kohdekk, kohdetilikausi ja vastaavat vertailutiedot edelliseltä vastaavalta kaudelta. Tässäkin neljässä sarakkeessa on jo usein aivan riittävästi tietoa. 

 

Vastaavasti olisiko taseen puolelle mahdollista saada valinta, jossa automaattisesti otetaan huomioon kohdekuukauden lisäksi alkutilikausi? Taseessa yksi kuukausi antaa usein harhaanjohtavaa tietoa, kun se ei ota huomioon muiden kausien tapahtumia, mikä aiheuttaa asiakkaille ja uusille käyttäjille sekaannusta. Valinnan tekeminen vie myös turhaa aikaa.

CHAMPION ***
tekijä Miika Toivonen

"Vastaavasti olisiko taseen puolelle mahdollista saada valinta, jossa automaattisesti otetaan huomioon kohdekuukauden lisäksi alkutilikausi? Taseessa yksi kuukausi antaa usein harhaanjohtavaa tietoa, kun se ei ota huomioon muiden kausien tapahtumia, mikä aiheuttaa asiakkaille ja uusille käyttäjille sekaannusta. Valinnan tekeminen vie myös turhaa aikaa."

 

Tämä!