peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Kohdistamattoman saldon vyörytys mahdolliseksi myös useiden rinnakkaiskohteiden kanssa

tekijä Anonymous
Tila: Käsittelyssä

Jos yhtiöllä on laskentakohteissa useita rinnakkaisia päätasoja, niin kohdistamattoman saldon vyörytys ei onnistu, jos jokin näistä tasoista on kohdistettu. Esimerkki. ostolasku tulisi kohdistaa aina toimipisteelle ja työntekijälle. Toimipiste on valittu, mutta työntekijätasolla lasku tulisi vyöryttää. Käyttämällä tilisaldoraporttia, joissa valitaan työntekijä-kohdistamaton. Saldo tulee oikein, mutta Netvisor ei sitä anna vyöryttää. Nämä pitää siis aina käsin vyöryttää, joka on aikas iso homma.

3 kommenttia
tekijä Marja-Liisa Lohtander
Status changed to: Tila: Käsittelyssä

Hei Milja, 

kun ostolasku on jo kertaalleen kohdistettu laskentakohteelle, niin järjestelmän näkökulmasta kulu on jo kohdistettu eikä sitä osata tuoda automaattisesti uudelleenkohdistettavaksi. Yksittäisenä parannuksena tätä ei lähdetä edistämään mutta voimme ottaa tämän keskusteluun yhtenä aiheena sisäisen laskennan kehittämiseen liittyen. 

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Hei,

asiakkaat ovat kunnostautuneet sisäiseen laskentaan ja kaipaavat sellaista palvelua myös tilitoimistolta. Vyörytykseen toivotaan monipuolisempia toiminnallisuuksia. Esimerkiksi sellainen, että jos haetaan tilisaldot esim. Otsikon Yksikkö alta tietyltä kustannuspaikalta, niin voisiko silloin valita vyörytettäväksi vain nämä haetut luvut, ei koko tilin saldoa? Jos hakuehdoilla ei pystytä rajaamaan varsinaisia vyörytystoimintoja, voisiko vyörytykseen päästä itse vaikuttamaan, kun joka tapauksessa tällä tavalla vyöryttäessä ei kosketa alkuperäisiin tositteisiin, vaan Netvisor luo järjestelmän luoman tositteen? Voisiko raportin avulla vöyryttäessä valita mikä summa vyörytetään tai vaikka valita, että tietyn vain laskentakohteen kulut (tai jopa vain joku prosenttiosuus niistä!) vyörytetään säännön mukaan?

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Ostolaskuillakin kulujako olisi helpompaa projektivetoisilla yrityksillä, jos rivin voisi jakaa projekteille aina tilanteen mukaan prosenteilla tai luvuilla. Nyt kustannuspaikoitus tällaisilla yrityksillä, joilla kustannuspaikat on muuttuvia asiakasprojekteja, on käsittämättömän työlästä ja erittäin manuaalista.