peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
GURU ***

Kommentin poisto

Tila: Ei toteutettavissa

Saisiko ostolaskun kommentteihin myös poistomahdollisuuden tai edes korjausmahdollisuuden. Kun asiakas kirjoittaa vahingossa väärän laskun kommenttikenttään kustannuspaikkatiedon tai muun virheellisen toimintaohjeen niin tämä sekoittaa ketjussa kaikkia seuraavia laskun tarkastelijoita aina tilintarkastajaa myöten ja niitä sitten saa olla selvittelemässä ja sitten jatkoksi kirjoitetaan selitystä selityksen päälle. Toki itsekin on tullut jotain kummallisia kirjotushäröjä tehtyä jotka kyllä tosi mielelläni korjaisin tai poistaisin. Myös tositteen kommenteille mielellään sama mahdollisuus.

2 kommenttia
CHAMPION **

Tämä olisi hyvä.

Mulla ainakin käynyt myös, että olen lisännyt kommentin ja kun se teksti jää siihen mistä kommentti kirjoitetaan niin painanut vielä uudestaan lisää kommentti niin sitten siellä onkin sama asia kahteen kertaan. Ei iso ongelma mutta tosi typerän näköistä.

Vakavampi on tuo jos kommentti menee väärälle laskulle.

Hei Tuula,

 

Tuon kommentin perusteella tallennetaan aina tieto laskun käsittelyhistoriaan ja käsittelyhistoriaa ei voi jälkikäteen muokata. Jos sallitaan historiatietojen muokkaaminen, niin tämä mahdollistaisi tiedon väärentämisen ja heikentäisi audit trailin oikeellisuutta.