peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Konsernimyyntisaamiset ja -ostovelat

Tila: Backlogissa

Nyt kaikki myyntisaamiset -ostovelat ohjautuvat samoille yrityksen perustiedoissa määritellyille tileille. Konsernimyyntisaamiset ja ostovelat tulisi kuitenkin saada ohjattua omille tileilleen taseessa. Tämän voisi kaiketi ratkaista asiakas-/toimittajakortistossa määrittelemällä asiakas/toimittaja konserniyritykseksi joka määrittelisi kirjanpidon saamis-/velkatilin konsernitiliksi.

Tositaalta saamis-/velkatilin voisi määritellä asiakas-/toimittajatiedoissa vapaasti haluamakseen (mm. 1701, 1731, 1741...)

19 kommenttia
CONTRIBUTOR ***

Erittäin hyödyllinen ominaisuus, olen pyytänyt tätä jo vuosia

CONTRIBUTOR ***

Samoin, tätä on ihmeteltly ja toivottu jo pidempään!

Hei,

Olemme ottaneet tämän työlistalle, kun vuoden 2016 aikana teemme uudistuksia myyntiosioon. Konsernin sisäisten ostovelkojen suhteen ei ole vielä aikataulua, mutta pitänee ratkaista samassa yhteydessä. Kiitos paljon idean esittäjälle.

T: Janne

CONTRIBUTOR **

Toivottavasti menisi työjonoon pian sieltä Backlogista

Hei,

tämä toiminnallisuus on meillä nyt työn alla ja tullaan toteuttamaan vuoden 2017 loppuun mennessä.

Mikä on tämän tilanne?

Hei Kirsi,

Toiminnallisuus on testattavana ja pyrimme saamaan tämän ulos tässä kesän aikana.

Jani Korhola​ mikä on tämän tilanne?

Kesä alkaa olemaan lopuillaan...

Hei  @Kirsi Palmroos

 

Olen viivyttänyt vastausta sen verran että saimme loppuvuoden työt katsottua läpi. Vaikka tämä ominaisuus oli jo lähes valmis, niin katsoimme että puutteet tilinpäätöksen koostamisessa vaativat vielä sen verran työtä että emme saaneet tämän viimeistelyä mahtumaan tämän vuoden töihin.  Pahoittelut siis siitä että tämä edelleen venyy, mutta haluamme julkaista ominaisuuden vasta sitten kun se on kokonaan valmis.

Nyt en kyllä tykkää. Luvattu vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tämä on aivan perusominaisuus, mikä pitäisi olla oletuksena tämän tyyppisissä ohjelmissa.

Nostan taas tätä.

Meillä ihan kriittinen asia.

Pitää saada toimimaan pikaisesti!

Hei Kirsi,

 

Valitettavasti minun pitää edelleen todeta että tämä on holdissa muiden kiireellisimpien töiden takia. Tällä hetkellä en voi muuta kuin pahoitella ja odottaa että pääsemme jatkamaan tämän loppuun.

Mikä mahtaa olla aikataulu tälle?

Hei Kirsi,

 

En halua tarkkaa aikataulua lähteä tälle veikkaamaan, mutta puhutaan joistakin kuukausista, ennen kuin pääsemme tätä jatkamaan.

CHAMPION **

Kohta vuosi mennyt. Mikä tilanne?

CONTRIBUTOR **

Meillä olisi myös tälle tarve, onko tietoa milloin tulossa? :-)

Täällä myös edelleen odotellaan...

Nostelen tätä, koska on meille kriittinen.

Teemme tällä hetkellä tosi paljon käsityötä näiden kanssa.

Hei, 

useamman reskontratilin mahdollistaminen jäi meillä aiemmin tosiaan muiden kiireellisempien töiden johdosta odottamaan loppuunsaattamista. Tulemme aloittamaan tämän työn kun olemme saaneet tilinpäätösraporttien taustatulostuksen valmiiksi, mikä tulee tapahtumaan reilun kuukauden sisällä. Tämä monta reskontratiliä -muutos vaatii kirjanpidon täsmäytysnäkymän päivittämisen ja sen osalta tulemme tekemään myös asiakashaastatteluja ja käyttäjätestausta. Työ siis jatkuu pian. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ajatuksia. Tässä linkki meidän käyttäjäpaneeliin, joka on yksi tapamme kerätä ajatuksia ja saada palautetta teiltä uudistuksiin liittyen: https://netvisor.fi/teamnetvisor/