peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Karina3
CONTRIBUTOR ***

Lähdeverollisten vuosi-ilmoitus

tekijä Karina3
Tila: Arkistoitu

Hei,

Sain tietää, että Netvisor HRM ei tue lähdeverollisten vuosi-ilmoitusta. Eikö muilla ole lähdeverollisia ollenkaan? Vai miten se asia on sitten hoidettu?

Ideani siis on, että lähdeverolliset pitää saada toimimaan Netvisorissa vuosi-ilmoitukseen asti.

T: Karina

12 kommenttia
Eija Paasonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Eija Paasonen

Hei,

Minulla on useitakin lähdeverollisia palkansaajia. Toivon todella, että Netvisorista pystyy tekemään lähdeverollisten vuosi-ilmoitukset vuodelta 2016. Jos ei pysty tekemään lähdeverollisten palkansaajien vuosi-ilmoitusta, ei myös pysty tekemään muidenkaan työntekijöiden vuosi-ilmoitukia. Verohallinto ei ota vastaan yli 50 työntekijää paperilla vaan ne täytyy lähtettää sähköisesti. Ja miten lähetetään sähköisesti, jos Netvisorista ei pysty niitä lähettämään?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei!

Minulla myös useita lähdeverollisia palkansaajia. Kaikkea muuta kehitettään Netvisorissa, mutta palkkapuoli kulkee aivan jälkijunassa. Perusasioita, kuten lähdeverollisten vuosi-ilmoituksia, palkkatodistuksia jne ei vaan saada toimimaan. Miksi otetaan käyttöön tallainen puolivalmis palkkaohjelma?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Meiltäkin löytyy useita lähdeverollisia, joiden ilmoitukset on tehty tähän asti käsin..

MarikaT
CONTRIBUTOR ***
tekijä MarikaT

Lähdeverollisia löytyy ja niiden kanssa joutuu "jumppaamaan" aina vuodenvaihteessa, jotta vuosi-ilmoitukset lähtevät oikein.

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Minulla on myös lähdeverollisia palkkoja ja ilman muuta täytyy saada vuosi-ilmoitus toimimaan myös heidän osaltaan.

Tanja Järviö
CONTRIBUTOR **
tekijä Tanja Järviö

Hei, Ehdottomasti tämä asia on tärkeä ja uskoisin, että lähdeverollisten palkkojen määrä tulee vain kasvamaan. Lisätyötä teetti vuodenvaihteessa, toivottavasti saadaan asia kuntoon.

Laura Iivonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Laura Iivonen

Nostetaanpa tämäkin aihe taas keskusteluun. Rajoitetusti verovelvollisten vuosi-ilmoitukselle todellakin on suuri tarve. Osaatteko sanoa onko tämä suunnitelmissa ja jos on, millaisella aikataululla?

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Entä rajoitetusti verovelvolliset (eli ne ulkomaalaiset, jotka valitsevat Suomen verotuksen lähdeveron tilalle vapaaehtoisesti), onko heidän vuosi-ilmoituksessaan jotain huomioitavaa Netvisorissa vai menevät samoin kuin yleisesti Suomessa verovelvolliset?

tekijä Maiju Soljasalo

Hei,

kiitos kysymyksistä, lähdeverollisia tai rajoitetusti verovelvollisten palkansaajien palkkatietoja ei voida ilmoittaa Netvisorin vuosi-ilmoituksella.

Ohessa linkki 2016 palkkojen vuosi-ilmoittamiseen usein kysyttyihin kysymyksiin:

2016 palkkojen vuosi-ilmoittaminen: Usein kysytyt kysymykset

Otsikossa 8. VUOSI-ILMOITUKSEN LÄHETTÄMINEN on kerrottu, mitkä ilmoitukset onnistuvat tai eivät onnistu tällä hetkellä Netvisorista.

Laura Iivonen
CONTRIBUTOR **
tekijä Laura Iivonen

Moikka,

Onkohan tätä ajateltu laittaa toimimaan tulevaisuudessa? Näitä lähdeveronalaisia on aika paljon, ja koko ajan näyttää tulevan lisää, joten tarve tällekin vuosi-ilmoittamiselle on olemassa.

MarikaT
CONTRIBUTOR ***
tekijä MarikaT

Hieman epäloogista, että lähdeveronalaisia palkkoja ja lähdeveroa voidaan ilmoittaa kausiveroilmoituksilla, mutta sitten vuosi-ilmoituksia ei kuitenkaan pysty tekemään.

Tämä olisi kyllä tosi tärkeä päivitys, koska lähdeverollisia on paljon ja niiden kanssa joutuu tekemään extratyötä, jotta saadaan tiedot verohallintoon ajallaan jotain muuta kanavaa pitkin.

tekijä Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tavoitteenamme on toteuttaa muutoksia, joilla on mahdollisimman suuri hyöty asiakaskunnallemme. Lähestyvän tulorekisterin myötä olemme linjanneet, ettemme lähtökohtaisesti tee kehitystyötä nykyisiin ilmoituksiin vaan tulemme käyttämään tuotekehityksen paukkumme sinne, missä muutosten hyöty on pidempiaikainen.

Tulorekisterin tullessa tulemme kattamaan tarpeet lähdeverollisten palkkojen ilmoittamisesta.

Siirrän ehdotuksen arkistoon.