peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta näkyvämpi ilmoitus etusivulle

Tila: Arkistoitu

Uudessa käyttöliittymässä lähettämättömät kausiveroilmoitukset eivät valitettavasti nouse riittävän hyvin (ja aikaisin) silmään. Aiemmassa käyttöliittymässä lähettämätön ilmoitus nousi tehtävälistasta helposti silmiin viikottaisten hommien yhteydessä. Nykyisessä käyttöliittymässä velvoitteille on oma ikkuna, jossa on lisäksi sekottamassa ilmoitus maksamattomasta velvoitteesta, joten nykyisellään tuota ei huomaa yhtä helposti kuin ennen, jos muodostettu kvi on jäänyt lähettämättä.

Olisi toivottavaa, että ilmoitus lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta muuttuu esimerkiksi punaiseksi sen jälkeen kun se on muodostettu verotilinäkymässä. Näin ollen unohdukset ehtisi korjata ennen kuin ilmoitus olisi pitänyt jo jättää Hymiö Onnellinen.

2 kommenttia
CHAMPION ***

Onko muut törmänneet myös siihen, että jos teet palkoista ei-palkkoja -ilmoituksen, mutta et ole sitä vielä lähettänyt,
siitä ei tule etusivulle mitään ilmoitusta?
Mielestäni lähettämättömistä (mutta jo muodostetuista) olisi aikaisemmin tullut jonkilainen ilmoitus...

Hei Jukka-Pekka ja Taru,

Tähän liittyen on jo tehty tämän idean jättämisen jälkeen muutoksia, joten kysynkin että onko tämä vielä ajankohtainen? Jos on, niin kommentoikaa tätä vielä ja katsomme asiaa uudemman kerran.

Tällaiset meillä on tiedossa ja korjauslistalla Re: Tiedotusnäkymä ei mitenkään varoita lähettämättömästä kausiveroilmoituksesta