peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JiiPeeWee
CONTRIBUTOR ***

Laskuliitteiden tiedostomuodot

tekijä JiiPeeWee
Tila: Backlogissa

Hei,

Olisiko mahdollista lisätä laskuliitteeinä käytetävien tiedostomuotojen valikomaan myös uudemmilla MS Office -tuotteilla käytössä olevat tallennusmuodot. Nykyään Excel-taulukot tallennetaan yleisesti *.xlsx ja Word-dokumentit *.docx tiedotomuotoon. Uskoisin, että useimmill käyttäjillä nuo uudet tiedostomuodot ovat käytössä oletuksena ja siksi liitetiedostoiksi tarkoitettujen avaaminen ja tallentaminen erikseen vanhempaan *.xls tai *.doc muotoon on hivenen turhauttavaa työtä.

Olen erinomaisen hyvin tietoinen siitä, että nuo kyseiset tiedostotyypit saa tallennettua myös suosittelemaanne *.pdf muotoon, mutta siinäkin eirllinen työvaihe päivittäisessä työssä käytettyjen tiedostojen muuntamisesta prosessin tietyssä vaiheessa ei tunnu erityisen mielekkäältä tai tuottavalta.

3 kommenttia
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

Mikä tämän tilanne on?

JiiPeeWee
CONTRIBUTOR ***
tekijä JiiPeeWee

Eipä ole mitään aiheen tiimoilta yli vuoteen kuulunut. Ja jos ääniä on vain kolme, ei varmaan kuulu jatkossakaan...Hymiö Surullinen

Jani Korhola
VISMA
tekijä Jani Korhola

Hei Jaana ja Juha-Pekka,

Lisäämme nämä tiedostotyypit mahdollisiksi meidän laskuille heti kun verkkolaskujen välitykseen käytetty operaattorimme lisää nämä omaan palveluunsa.