peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR ***

Laskuliitteiden tiedostomuodot

Tila: Backlogissa

Hei,

Olisiko mahdollista lisätä laskuliitteeinä käytetävien tiedostomuotojen valikomaan myös uudemmilla MS Office -tuotteilla käytössä olevat tallennusmuodot. Nykyään Excel-taulukot tallennetaan yleisesti *.xlsx ja Word-dokumentit *.docx tiedotomuotoon. Uskoisin, että useimmill käyttäjillä nuo uudet tiedostomuodot ovat käytössä oletuksena ja siksi liitetiedostoiksi tarkoitettujen avaaminen ja tallentaminen erikseen vanhempaan *.xls tai *.doc muotoon on hivenen turhauttavaa työtä.

Olen erinomaisen hyvin tietoinen siitä, että nuo kyseiset tiedostotyypit saa tallennettua myös suosittelemaanne *.pdf muotoon, mutta siinäkin eirllinen työvaihe päivittäisessä työssä käytettyjen tiedostojen muuntamisesta prosessin tietyssä vaiheessa ei tunnu erityisen mielekkäältä tai tuottavalta.

3 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Hei,

Mikä tämän tilanne on?

CONTRIBUTOR ***

Eipä ole mitään aiheen tiimoilta yli vuoteen kuulunut. Ja jos ääniä on vain kolme, ei varmaan kuulu jatkossakaan...Hymiö Surullinen

Hei Jaana ja Juha-Pekka,

Lisäämme nämä tiedostotyypit mahdollisiksi meidän laskuille heti kun verkkolaskujen välitykseen käytetty operaattorimme lisää nämä omaan palveluunsa.