peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lotta Issakainen
CONTRIBUTOR **

Lomapalkkavelan laskenta ja raportit

tekijä Lotta Issakainen
Tila: Käsittelyssä

Netvisoria olen käyttänyt 1.1.2019 alkaen.

 

Lomapalkkavelkaa on täysin mahdoton täsmätä kirjanpitoon, kun ohjelmasta ei saa raporttia, paljon lomapalkkavelka sivukuluineen pitäisi olla per tilinpäätöspäivä (tai muu valittu päivä).

Raportilta saa auki per henkilö, paljon on velkaa sivukuluineen, mutta koko yrityksen osalta saan vain tiedon paljon on maksamatonta lomapalkkaa ja lomarahaa en sivukuluja. Kun palkansaajia on 30+ on tiedon kasaaminen manuaalisesti aivan mahdoton tehtävä.

Lomapalkkavelan automaattinen laskenta on niin ihmeellinen, että tähän mennessä jokaiseen on tarvittu Netvisor-tuesta apua - palkkoja olen kuitenkin laskenut 2007 alkaen, ettei tämä lomalaskenta niin uutta ole.

7 kommenttia
Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Lisäksi Netvisor ei tunnu ymmärtävän, että lomapalkkavelkaa maksetaan vanhimmasta päästä, eli vanhasta pitämättömästä lomasta. Muissa ohjelmissa voidaan määrittää aikajakso, jolta lomaa ollaan maksamassa. Voisiko Netvisor vaihtaa lomalaskentakauden alussa automaattisesti lomapäivien kertymisen 2 päivästä 2,5 päivään, jos vuoden aikana ehto täyttyy?

tekijä Raisa Ruokonen

Kiitos kehitysehdotuksistanne!

 

Teemme parhaillaan parannuksia lomalaskennan raportointiin, ja otamme raportointia koskevat kehitysehdotukset tässä yhteydessä mahdollisuuksien mukaan huomioon. Sivukulujen käsittelyyn teemme muutoksia myöhemmässä vaiheessa, jolloin huomioimme tarpeen sivukulujen näyttämisen lomapalkkavelassa.

 

Netvisor käyttää maksettaessa lomapäivät vanhimmasta alkaen. Nykyisellään lomapäivän hinta ei kaikissa tilanteissa muodostu oikein maksettaessa lomapäiviä aiemmilta lomanmääräytymisvuosilta, mutta tähän on suunnitteilla käyttäjää helpottavia parannuksia. Tarkkaa toteutusajankohtaa näille parannuksille ei vielä ole tiedossa.

 

Selvitämme mahdollisuutta vaihtaa lomapäiväkertymää automaattisesti.

 

 

tekijä Raisa Ruokonen
 
Karoliinas
CONTRIBUTOR ***
tekijä Karoliinas

Hei,

 

Tämä niin totta. Kaikista eniten ollaan täälläkin taisteltu juuri lomapalkkavelan kanssa. Ymmärrettiin kun Netvisorin käyttöön siirryttiin, että tämä helpottuisi, mutta toisin kävi. Sivukulut tulisi saada näkyviin lomapalkkavelassa ja, että voisi ottaa rajattuna millä tahansa aikaikkunalla vaikka 1.1.-30.9.2019 tilanteesta raportti jossa lomapalkkavelka sivukuluineen. Tämä olisi erittäin tarpeellinen, toivottavasti saisitte tämän kehityksessä läpi.

Lotta Issakainen
CONTRIBUTOR **
tekijä Lotta Issakainen

Hei,

helpotin ongelmaa ohjaamalla sivukulut eri tilille taseeseen.

Eli lomapalkkavelan saa täsmättyä helpommin, sivukulut enää tarvitseen arvioida manuaalisesti.


Nyt vain aiheiseen liittyen uusi ongelma, eli purkaa maksetun lomapalkan sivukulut väärin...

Karoliinas
CONTRIBUTOR ***
tekijä Karoliinas

Täällä taistellaan tämän kanssa vielä. Meilläkin kokeiltiin, mutta ei oikein toiminut.

Toivottavasti lomapalkkavaraukseen ja velan käsittelyyn tulisi nopeasti kehitystä.

tekijä Raisa Ruokonen

Kiitos kehitysehdotuksistanne!

 

Teemme lomalaskentaan jatkuvaa kehitystyötä ja otamme yllä kuvatut seikat huomioon kun kehitämme lomapalkkavelan raportointia.

 

Tarkkaa ajankohtaa muutokselle ei vielä ole tiedossa. Tiedotamme Communityn julkaisutiedotteessa viikoittain tehtyistä parannuksista ja uusista ominaisuuksista.