peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Maksupalvelussa olevat laskut pois "erääntyneitä ostolaskuja" -ryhmästä

tekijä Anonymous
Tila: Aktiivinen

Etusivulla ja Ostot -sivulla widgetissä "Avoimet ostot ja tilisiirrot" näkyy erääntyneiden ryhmässä punaisella värillä myös ne laskut, jotka on jo viety maksupalveluun. Tämä antaa virheellistä signaalia ainakin silloin kun asiakkaan tiliote ei muodostu päivittäin. Uusille asiakkaille tätä joutuu joka kerta selittämään ja usein laskuja on viety virheellisesti uudestaan maksupalveluun.

Widgetissä pitäisi olla maksupalveluun viedyille laskuille ihan oma ryhmä.

7 kommenttia
Helena Lindell1
CHAMPION ***
tekijä Helena Lindell1

Tältä osin ohjelma kaipaa uudistusta. Meillekin tulee usein huolestuneita yhteydenottoja "maksamattomista" laskuista.

Ts. avoinna/erääntyneenä pitäisi näkyä vain todella maksuun laittamattomat laskut.

Helena Lindell1
CHAMPION ***
tekijä Helena Lindell1

Hei, 

jos näyttöjä ja niiden tekstejä uudistetaan, voisi myös termit "hyväksytty" ja "hyväksynnässä" selkiyttää.

Termien samankaltaisuus, mutta erilainen merkitys aiheuttaa usein hämmennystä.

Päivi1
CONTRIBUTOR **
tekijä Päivi1

Hei,

Ehdottomasti samaa mieltä, laskun tila pitäisi olla maksettu siinä kohtaa kun lähtee pankkiin, eikä saisi nousta enään erääntyneisiin laskuihin.Kuukausitiliotteen omaavat asiakkaat sekä uudet asiakkaat tiedustelevat aina tätä virheellistä laskun tilaa ja pahimmassa tapauksessa laskut ehditään maksaan moneen kertaan ennen lasku palautetta.

Kati Leppänen
CHAMPION ***
tekijä Kati Leppänen

Tämä olisi hyvä muutos! Maksupalvelussa -tila pitäisi näkyä myös laskun käsittelyssä. Ei asiakkaat käy ostolaskujen näytä maksut -toiminnon kautta katsomassa että onko lasku maksettu vai ei. Tässä näkymässä lasku on asiakkaan silmään maksamaton ja sen voi jopa käydä uudelleen laittamassa maksuun. 

 

Viikottain vastaan puheluihin "maksamattomista" laskuista ja aina annan saman selityksen että lasku poistuu näkymästä kun kyseinen tiliote tulee järjestelmään. 

tekijä Suvi-Päivi Kortesluoma

Hei,

 

Eikö nämä maksetut katoa näkymästä, kun Avoimet ostolaskut -näkymässä ottaa täpän pois "Maksussa olevat laskut" tekstin edestä ja painaa "Päivitä valinnat"?

Ninni_Tammi
CONTRIBUTOR ***
tekijä Ninni_Tammi

Täysin samaa mieltä. Pitäisi näkyä erikseen kohta maksussa ja ne laskut eivät sitten olisi enää erääntyneissä/maksatus valmiissa.

Tiina Jalonen1
CONTRIBUTOR *
tekijä Tiina Jalonen1

Vastaava koskee myös tilisiirtoja. Jos laittaa vaikka vuoden vuokrat ja ennakkoverot valmiiksi tilisiirroiksi, ovat ne koko vuoden punaisella kohdassa "maksamattomia tilisiirtoja". Punainen väri saisi olla vain erääntyneille ja maksatusvalmiit sinisellä kunnes erääntyvät tai maksetaan.